NOUTĂȚI STARNEWS

Baiețelul Anastasiei Fotachi, Alistar a împlinit 1 an. Modelul a publicat pentru prima dată poze în care se vede fața băiatului

Compus de Carolina Digori

Băiețelul modelului Anastasia Fotachi și omului de afaceri, Gabriel Stati, Alistar a împlinit un an. Cu această ocazie, pe pagina sa de Instagram, Anastasia a publicat imagini din cadrul unei ședințe foto. Pentru prima dată, modelul nu a acoperit fața băiatului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anastasia Stati🖤 (@anastasia_fotachi)

“La un an de la venirea ta în viața noastră, vrem să-ți transmitem cele mai calde urări de La Mulți Ani, micuțule! În acest an, ai adus atât de multă fericire și lumină în jurul nostru, încât nu putem decât să fim recunoscători pentru binecuvântarea de a te avea alături de noi. Fiecare zâmbet și fiecare pas mic pe care îl faci ne umple inima de bucurie și mândrie. Sperăm ca fiecare zi din viața ta să fie la fel de minunată și plină de aventuri ca această primă aniversare! La mulți ani, băiețelul nostru drag și iubit! Să crești mare și să fii mereu înconjurat de iubire și fericire!”, a scris Anastasia în descrierea postării.

Cu această ocazie, modelul a publicat și o serie de poze din primele clipe și luni de viață a lui Alistar.

Pe story, modelul a publicat și imagini din dimineața de astăzi, acolo unde apare și soțul ei, omul de afaceri Gabriel Stați.

Anastasia Fotachi s-a logodit cu Gabriel Stati, mai mare decât ea cu 20 de ani, în mai 2022, iar în 1 septembrie s-au căsătorit.

Nunta de lux a fost organizată la castelul lui, care a fost decorat cu multe flori naturale, albe. Mireasa a purtat o rochie de prințesă pe zi, iar seara a ales una strălucitoare, mulată pe corp. Mirele a ales un costum simplu și foarte elegant.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anastasia Stati🖤 (@anastasia_fotachi)

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu