NOUTĂȚI STARNEWS

Cu ce se ocupă acum actrița Vero Căliman, după ce s-a destrămat Gașca Zurli: „O nouă perspectivă”

Compus de Carolina Digori

Vero Căliman și-a găsit un nou post de muncă, după ce acum câteva luni a făcut anunțul neașteptat de demisie. Artista, cunoscută drept „fetița Zurli” din echipa condusă de Mirela Retegan, din Gașca Zurli are un loc de muncă la fel legat de activități pentru copii.

Actrița a fost numită în funcția de Director Artistic al Programelor pentru Copii la Școala de Teatru Qfeel, conform anunțului făcut de reprezentanții instituției.

„Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, este anunțul făcut de reprezentanții de la Școala de Teatru Qfeel, pe rețelele de socializare.

Vero Căliman a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a decis să își prezinte demisia din echipa Mirelei Retegan. Actrița a împărtășit un mesaj emoționant despre experiența sa în Gașca Zurli și și-a exprimat dragostea pentru cei mici pe care i-a bucurat cu energia sa.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, se arată în mesajul postat de actriță, pe Instagram.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu