NOUTĂȚI STARNEWS

Natalia Barbu a avut prima repetiție pe scena de la Eurovision 2024

Compus de Carolina Digori

Interpreta din Republica Moldova Natalia Barbu, care ne va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2024, a avut prima repetiție la Malmö. În cadrul repetiției, artista a ieșit pe scenă într-o rochie albă, cu o vioară, fără dansatori sau back vocaliști, transmite Știri.md, cu referire la newsmaker.md.

Pe rețelele de socializare au fost publicate primele imagini de la repetiția Nataliei Barbu pe scena Eurovision Song Contest 2024. Artista a interpretat piesa „In the middle”, cu care va urca pe scenă în prima semifinală a competiției – pe 7 mai.

Natalia Barbu pleacă la Malmö (Suedia) cu piesa „In the middle”. Interpreta, care a câștigat pentru a doua oară Finala Națională Eurovision, spune că e copleșită de emoții frumoase.

Pe pagina sa de Instagram artista a publicat mai multe imagini.

Eurovision Song Contest 2024 va avea loc la Malmö, Suedia, ca urmare a victoriei de anul trecut a interpretei Loreen, cu piesa „Tattoo”. Semifinalele vor avea loc la 7 și la 9 mai, iar țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe data de 11 mai.Anul trecut, R. Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele și Luna”.

Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obținut locul trei cu piesa „Hey mamma”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu