NOUTĂȚI STARNEWS

O avocată de 60 de ani scrie istorie, după ce a câștigat Miss Univers Buenos Aires

Compus de Carolina Digori

O avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie, fiind încoronată Miss Univers Buenos Aires. Alejandra Rodriguez a rupt barierele, fiind prima femeie de 60 de ani din istoria concursurilor de frumusețe care a cucerit acest titlu, relatează The Independent, citat de adevărul.ro.

Sunt încântată să reprezint noua etapă a concursurilor de frumusețe, pentru că începem un nou capitol în care femeile nu reprezintă doar frumusețea fizică, ci și un alt set de valori”, a declarat ea presei.

Sunt prima din această generație care începe cu acest lucru”. „Cred că juriul mi-a văzut încrederea și pasiunea de a reprezenta femeile din generația mea”, a continuat femeia. „Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Univers Argentina 2024″.

De când a obținut râvnita coroană de Miss Buenos Aires, se pare că Rodriguez este favorita publicului pentru titlul de Miss Argentina, care i-ar oferi ocazia de a participa la concursul internațional Miss Univers. În trecut, la concursul Miss Univers puteau concura doar persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani.

În luna septembrie a anului 2023, Organizația Miss Univers a anunțat că, începând cu anul 2024, nu vor mai exista limite de vârstă pentru participantele la concurs. Începând din 2024, orice femeie cu vârsta de peste 18 ani va putea participa.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu