LIFESTYLE

Horoscop 26 aprilie.

Compus de Carolina Digori

După o perioadă tumultoasă, lucrurile se aşează la loc. Schimbări se așteaptă lentru fiecare zodie. Totuși, cei mai norcoşi vor avea câştiguri financiare din surse nesperate.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii pun pe prim plan familia, iată de ce, astazi aveţi mai multe activităţi cu cei dragi, din care veţi vrea multe de învăţat.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt plini de idei bune pe care le pun în practică. Astăzi sunteţi mult mai prietenoşi şi deschişi cu cei din jur.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii reuşesc să treacă de o perioadă mai grea, cu ajutorul familiei. Astrele spun că sunteţi dornici să îi ascultaţi şi să ţineţi cont de sfaturile lor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, astăzi este ziua perfectă să iasă cu prietenii sau să cunoască oameni noi. Pe plan financiar astăzi la fel vă merge foarte bine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Câştiguri financiare din surse neaşteptate se anunță și pentru Lei. Spre seară, vorbiţi cu partenerul de viaţă despre căsătorie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte apreciate de cei din jur. Aveţi o energie foarte bună, iar prin personalitatea voastră atrageţi oamenii ca un magnet.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţele au mici probleme pe plan financiar. Totul se va rezolva repede cu ajutorul familiei, dar trebuie să fiţi mai deschişi la planurile de viitor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au parte de o ieşire cu prietenii care îi va ajuta sa se relaxeze mai mult, iar în a doua parte a zilei, vă simţiţi bine în familie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Săgetător își propun să se schimbe şi să fie mai empatici cu cei din jur. Astăzi comunicaţi uşor şi cu diplomaţie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii își doresc să plece într-o vacanţă mai îndelungată. Acolo vreţi să vă planificaţi, în secret, investiţia într-un nou proiect, fără parteneri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii îşi pot începe ziua cu o problemă personală neprevăzută. Familia vă ajută în această situaţie.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii Peşti îşi impresionează partenerii cu ideile pe care le au. Aceste abilități o să fie apreciate și la locul de muncă în proiectele care urmează.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu