FILME

Arnold Schwarzenegger își dezvăluie secretele sale întunecate. A încercat să distrugă cariera lui Sylvester Stallone

Compus de Carolina Digori

Celebrul actor și fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, s-a aflat din nou în centrul unui scandal după mărturisiri șocante despre manipulările sale la Hollywood. El a recunoscut că, la apogeul carierei sale, a luat măsuri pentru a submina succesul rivalului său, Sylvester Stallone, în special în proiectul de comedie „Stop! Sau mama mea va trage”.

Schwarzenegger susține că scopul său a fost de a-i refuza lui Stallone rolul principal într-un film despre care credea că este sortit eșecului. Prin acțiunile viclene ale agenților, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și asigura poziția principală, însă planul a eșuat și rivalul său a fost cel care a obținut rolul.

Aceste dezvăluiri au provocat o furtună de emoții în rândul fanilor celor două legende ale actoriei, care timp de mulți ani i-au considerat colegi și chiar prieteni. Schwarzenegger a precizat că, la acea vreme, acest lucru făcea parte din competiția nemiloasă de la Hollywood, unde toată lumea căuta modalități de a câștiga, scrie filmix.

Episodul de comedie „Stop! Sau mama mea va trage” a fost doar o parte din lupta dintre două mari vedete de la Hollywood. În ciuda încercărilor lui Schwarzenegger, filmul a avut încasări bune de 72 de milioane de dolari la nivel mondial, deși a fost criticat pentru lipsa de bun simț și de umor.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu