NOUTĂȚI STARNEWS

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-ar fi logodit. Detaliul care trezește zvonuri

Compus de Carolina Digori

Cele mai recente fotografii ale celebrului actor Leonardo DiCaprio și ale iubitei sale Vittoria Ceretti au stârnit o furtună de zvonuri și speculații despre o posibilă nuntă. În timpul unui prânz comun la restaurantul Yucca din Los Angeles, modelul Vittoria, în vârstă de 25 de ani, nu numai că și-a arătat bijuteriile de pe degetul inelar, dar și-a pus ușor mâna pe spatele actorului, atrăgând atenția paparazzilor.

Speculațiile potrivit cărora relația dintre cei doi devine mai serioasă sunt discutate public, dar nu au fost încă confirmate oficial. DiCaprio și Ceretti se întâlnesc din 2023, relația lor romantică a atras atenția publicului.

Se știe că actorul își preferă partenerele cu jumătate mai tinere decât el, iar acest obicei provoacă multe discuții la Hollywood. Cu toate acestea, nu există încă niciun comentariu oficial cu privire la posibila nuntă, nici din partea reprezentanților cuplului, nici din partea cuplului însuși.

Vittoria Ceretti, la fel ca și partenerul ei, preferă să își țină viața privată departe de ochii publicului și rareori împărtășește momente personale pe rețelele de socializare, preferând să se concentreze pe cariera de model, scrie filmix.

În timp ce fanii și jurnaliștii nu fac decât să ghicească soarta cuplului, timpul va spune dacă inelul de pe degetul Victoriei va deveni un simbol al apropierii lor sau doar un accesoriu de modă.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu