NOUTĂȚI STARNEWS

Suki Waterhouse dezvăluie PRIMA POZĂ a bebelușului lor cu Robert Pattinson

Compus de Carolina Digori

Suki Waterhouse și-a prezentat bebelușul nou-născut. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a postat ieri o imagine în care apare cu bebelușul în brațe. Imaginea a fost încărcată pe pagina sa de instagram.

„Bine ai venit pe lume, îngeraș ❤️”, a scris ea în legendă la fotografia dulce în care apare legănând copilul.

„Bine ai venit pe lume, îngeraș ❤️”, a scris ea în legendă la fotografia dulce în care apare legănând copilul.

La doar câteva momente după ce a postat fotografia adorabilă pe rețelele de socializare, prietenii celebri ai lui Waterhouse au inundat secțiunea de comentarii pentru a o felicita pentru noul membru al familiei.

Paris Hilton a scris: „Felicitări iubire! Sunt atât de fericit pentru voi doi!🥰”, în timp ce actrița Alyssa Milano a glumit: „Acum începe distracția cu adevărat”.

Cântăreața Halsey a numit-o pe Waterhouse o „MAMĂ ROCKSTAR”, iar Nina Dobrev, actrița din „Vampire Diaries”, a scris: „♥️❣️♥️ felicitări ♥️❣️♥️”.

Deși nu se știe exact când ea a adus pe lume primul lor copil, noii părinți au fost văzuți împingând un cărucior în Los Angeles săptămâna trecută în fotografii obținute de Daily Mail.

Cântăreața „Good Looking” era acoperită cu un impermeabil negru lung și adidași asortați, în timp ce partenerul ei a asortat un hanorac și o jachetă pufoasă cu pantaloni scurți atletici.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu