NOUTĂȚI STARNEWS

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au devenit pentru prima dată părinți

Compus de Carolina Digori

Echipa Edward tocmai a primit un nou membru.Suki Waterhouse și Robert Pattinson și-au ținut în brațe primul lor copil împreună. Proaspeții părinți au fost văzuți plimbându-se împreună în Los Angeles pe 25 martie, conform fotografiilor publicate de Daily Mail, Robert împingând între ei un cărucior roz deschis pentru bebeluși.

Suki și Robert au ținut lucrurile confortabile și discrete, amândoi optând pentru pălării de baseball și ochelari de soare.

Cântăreața „Good Looking” a purtat un trench negru pentru plimbarea lor, în timp ce actorul a purtat un hanorac gri cu glugă și o haină pufoasă.

E! News a contactat reprezentanții pentru comentarii, dar nu a primit niciun răspuns.

Suki a dezvăluit pentru prima dată că ea și Robert așteaptă un copil atunci când a apărut cu burtica ei în timp ce se afla pe scena Festivalului de Muzică Corona Capital, în noiembrie, într-o rochie argintie strălucitoare.

Am decis să port ceva deosebit de strălucitor pentru că m-am gândit că ar putea să vă distragă atenția de la altceva care se întâmplă”, a spus ea mulțimii, arătând spre burta ei de bebeluș, „Nu sunt sigură că funcționează”.

Ea a schimbat curând rochia cu un alt accesoriu strălucitor, deoarece mai multe posturi de televiziune au raportat în decembrie că femeia de 32 de ani și Robert s-au logodit.

De când a împărtășit sarcina, actrița a oferit urmăritorilor o privire asupra călătoriei sale de sarcină – și a drumului spre primul ei album. Iar alături de ea, în mijlocul acestui capitol emoționant, se află dragostea ei de șase ani.

Anul trecut, Suki a reamintit cum cei doi își păstrează scânteia vie în ciuda programului lor încărcat.

„Am avut două zile libere zilele trecute și a fost ca și cum, fără îndoială, mă întorc să îl văd”, a declarat ea pentru The Sunday Times în februarie 2023.

„Apoi va ieși pentru câteva zile”.De fapt, ea s-a minunat de legătura lor durabilă împărtășind că a fost surprinsă să fie „atât de fericită cu cineva timp de aproape cinci ani”.

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au stârnit pentru prima dată speculații despre o relație în iulie 2018, când au fost fotografiați într-o seară de întâlnire plină de PDA în Londra.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu