FILME NOUTĂȚI

Adam Sandler conduce în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2023

Compus de Carolina Digori

În 2023, Adam Sandler a aruncat în aer clasamentul de la Hollywood, ajungând în fruntea listei celor mai bine plătiți actori. Câștigurile sale din această perioadă, în valoare uimitoare de 73 de milioane de dolari, au devenit un record notoriu, reflectând parteneriatul său influent și de succes cu gigantul de streaming Netflix. El este creditat cu succese precum Murder Mystery 2 și desenul animat Leo, ambele lansate pe Netflix.

Pe locul al doilea s-a clasat fermecătoarea Margot Robbie, starul din „Barbie”, câștigurile sale totale fiind de 59 de milioane de dolari. Această sumă include nu doar onorariul actriței, ci și diverse bonusuri acordate în calitate de producător al acestui proiect.

O parte integrantă a topului trei a fost Tom Cruise, ale cărui câștiguri au depășit 45 de milioane de dolari. Succesul său se datorează nu numai filmului „Mission Impossible 7: Deadly Reckoning”. Partea 1″, ci și de plățile primite pentru filmul „Top Gun: Maverick”, lansat cu un an mai devreme.

Ryan Gosling și Matt Damon și-au împărțit locurile al patrulea și al cincilea, fiecare câștigând câte 43 de milioane de dolari. Gosling a devenit celebru cu filmul „Barbie”, în timp ce Damon a jucat în drama biografică „Oppenheimer” și a fost implicat activ în producția mai multor proiecte cinematografice.

În 2024, publicul poate aștepta cu nerăbdare noua lucrare a lui Adam Sandler în filmul „The Astronaut”, susținut financiar de Netflix. Judecând după succesele sale anterioare, acesta promite să fie un alt proiect spectaculos.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu