LIFESTYLE NOUTĂȚI

Cine este Lady Rose Hanbury? Tot ce trebuie să știi despre femeia încurcată în zvonurile privind aventura prințului William

Compus de Carolina Digori

Zvonurile privind presupusa aventură a lui Lady Rose Hanbury cu prințul William au reapărut, în timp ce oamenii se întreabă unde se află Kate Middleton după ce a fost văzută ultima dată în public în decembrie 2023. În ianuarie 2024, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales va fi supusă unei intervenții chirurgicale abdominale și nu va fi văzută în public până la Paște.

Cu toate acestea, dispariția ei a devenit un subiect fierbinte atunci când a postat o fotografie „modificată” cu cei trei copii ai săi în cinstea Zilei Mamei, care a fost sărbătorită pe 10 martie în Marea Britanie.

După ce familia regală s-a confruntat cu reacții din ce în ce mai dure din cauza pozei editate, mama a trei copii a publicat scuze, recunoscând că ea a fost în spatele imaginii greșite, scrie Page Six.

Și, în timp ce prințesa încă nu a fost văzută în public – în afară de câteva fotografii neclare cu ea mergând în mașină – zvonurile despre presupusa aventură a Prințului de Wales cu Hanbury au început să apară din nou.

Aflați mai multe despre femeia implicată mai jos.

Rose s-a născut pe 15 martie 1984 și este fiica lui Timothy Hanbury, designer de site-uri web, și a Emmei Hanbury, designer de modă.

Mama lui Rose este nepoata lui Lady Elizabeth Longman, care a avut o relație apropiată cu Regina Elisabeta a II-a.

Longman a fost chiar domnișoară de onoare la nunta reginei din 1947 cu prințul Philip.

Rose a lucrat anterior ca model de modă, semnând cu agenția Storm când avea doar 23 de ani.

De asemenea, a lucrat pentru scurt timp ca cercetător pentru politicianul conservator Michael Gove.

Rose a fost prietenă apropiată atât cu Wiliam, cât și cu Middleton, participând chiar la nunta lor din 2011, înainte ca zvonurile privind o relație între ea și prinț să apară în 2019.

In Touch a relatat că William ar fi fost cu Rose în timp ce Middleton era însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor, Louis.

Apoi, în 2022, site-ul de bârfe Deuxmoi a postat un pont care susținea că „aventura extraconjugală a cuplului regal britanic este un secret deschis”, conform unei capturi de ecran împărtășite de Cosmopolitan.

Deși pontul nu a dezvăluit numele familiei regale în cauză, fanii au speculat că este vorba despre viitorul moștenitor al tronului.

Presupusa încurcătură a fost, de asemenea, menționată pe scurt în ultima carte a lui Omid Scobie, „Endgame”, chiar dacă jurnalistul britanic a declarat că a crezut că este vorba doar de un zvon.

De asemenea, comediantul Stephen Colbert l-a trollat pe William în legătură cu zvonurile despre relație.

„Regatul a fost înfierbântat de aparenta dispariție a lui Kate Middleton. Ei bine, acum, detectivii de pe internet presupun că absența lui Kate ar putea avea legătură cu faptul că soțul ei și viitorul rege al Angliei, William, are o aventură”, a spus el într-un episod din martie 2024 al emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”.

Nici Rose și nici William nu au abordat public zvonurile, dar avocatul viitorului rege a declarat pentru Daily Beast în 2019 că afirmațiile sunt „false și foarte dăunătoare”.

În iunie 2009, Rose s-a căsătorit cu David Cholmondeley, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, la Chelsea Town Hall din Londra – la două zile după ce logodna lor a fost anunțată.

Cei doi au împreună trei copii: gemenii Alexander Hugh George Cholmondeley, Earl of Rocksavage, și Lord Oliver Timothy George Cholmondeley, în octombrie 2009, și fiica Lady Iris Marina Aline Cholmondeley în martie 2016.

Familia locuiește la proprietatea lor din Norfolk, Houghton Hall, care nu este departe de proprietatea lui William și a lui Middleton, Anmer Hall.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu