NOUTĂȚI STARNEWS

Ar fi fugit de la palat. Oamenii cred că Kate Middleton este „dispărută” din cauza infidelității prințului William și a copilului său nelegitim

Compus de Carolina Digori

Pe rețea apar tot mai multe zvonuri noi despre locul unde a dispărut Kate Middleton. De data aceasta, „dispariția” prințesei de Wales a fost asociată cu faptul că soțul ei are o amantă – prințul William este din nou suspectat că a înșelat-o cu Rose Hanbury. Acest lucru este raportat de tabloidul TMZ.

Lady Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley, a fost mult timp catalogată ca fiind o prietenă apropiată a prințului și prințesei de Wales și este prietenă de familie, dar a fost suspectată că a avut o aventură cu prințul William în mai multe rânduri.

În 2019, Kate Middleton a avut chiar o ceartă serioasă cu ea și a încetat să mai comunice – presa a scris atunci că Kate a fost posedată de gelozie. Rose Hanbury însăși a fost căsătorită timp de 15 ani cu David George Philip, însă, potrivit zvonurilor, această căsătorie nu poate fi numită fericită, scrie sleptnic.

După cum s-a speculat în rețea, aventura lui William ar putea fi motivul pentru care Kate a încetat să mai apară în public – se presupune că Kate nu a putut suporta să înșele. Mai ales că, potrivit zvonurilor, amanta a dat naștere unui copil de la prinț, care în cele din urmă a „distrus-o” pe Kate. Reamintim, Kate și William au trei copii: George, Charlotte și Louis.

Kate Middleton nu a mai apărut în public de la Crăciun. Motivul oficial este o intervenție chirurgicală abdominală, dar mulți oameni nu cred acest lucru. În rețea se discută diferite versiuni despre ceea ce i s-a întâmplat: de la boală gravă până la deces.

Până în prezent, una dintre cele mai populare teorii este versiunea potrivit căreia Kate a suferit o operație de îndepărtare a uterului și se recuperează de mult timp. Alte zvonuri sugerează că ea a urmat un tratament anti-reflux din cauza sarcinilor sale grele.

O nouă fotografie a lui Kate, publicată de Ziua Mamei și menită să risipească zvonurile, nu a făcut decât să arunce gaz pe foc: fotografia s-a dovedit a fi photoshopată. În fotografiile de paparazzi, prințesa de Wales este de asemenea de nerecunoscut – atât de mult încât mulți oameni o confundă cu o sosie.

Chiar și principalii adversari ai prințului și prințesei de Wales, prințul Harry și Meghan Markle, au fost implicați în această poveste. Tabloidele au publicat o declarație, care ar fi fost făcută de către ducii de Sussex, potrivit căreia Meghan Markle nu ar face niciodată o asemenea gafă (cu un photoshop ratat). Ulterior, reprezentanții cuplului au declarat că nu au comentat situația, iar aceste cuvinte nu au venit din partea lor.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu