NOUTĂȚI STARNEWS

PRIMUL INTERVIU. Keith Morrison vorbește despre durerea de după moartea fiului vitreg Matthew Perry: „Este cu tine în fiecare zi”

Compus de Carolina Digori

Keith Morrison a vorbit despre cum greutatea morții fiului vitreg Matthew Perry îl însoțește „tot timpul”. „Este așa cum mi-au spus și alți oameni de sute de ori; nu dispare încă”, i-a spus Morrison lui Hoda Kotb în episodul de miercuri al podcastului său „Making Space”.

„Este cu tine în fiecare zi. Este cu tine tot timpul și există un nou aspect al acesteia care îți asaltează creierul și nu este ușor.”

Corespondentul de la „Dateline” a ajuns la fața locului mai târziu în acea noapte împreună cu soția sa și cu mama lui Perry, Suzanne Langford Perry, despre care Morrison a recunoscut că nu trece prin momente „ușoare”.

„Nu cred că dezvălui prea multe dacă spun că, spre sfârșitul vieții lui, erau mai apropiați decât îi văzusem de zeci de ani”, a explicat el în podcast, „și își trimiteau mesaje unul altuia în mod constant, iar el îi împărtășea lucruri pe care majoritatea bărbaților de vârstă mijlocie nu le împărtășesc cu mamele lor”.

Morrison, în vârstă de 76 de ani, a reluat comentariile lui Jennifer Aniston potrivit cărora actorul a fost cel mai fericit din viața sa înainte de moartea sa prematură.

Era fericit și a spus-o„, a continuat el. „Și nu mai spusese asta de mult timp. Este o sursă de alinare, dar, de asemenea, nu a apucat să aibă al treilea act, iar asta nu este corect. „Și așa cum a spus chiar el: „Dacă aș muri brusc, oamenii ar fi șocați, dar nu prea mulți ar fi surprinși”. Și a avut dreptate”.

Coprezentatorul emisiunii „Today” l-a întrebat pe Morrison dacă a fost luat prins cu asalt de moartea lui Perry.

„A fost vestea pe care nu vrei să o primești niciodată, dar te gândești că într-o zi s-ar putea să o primești”, a spus el. „Așa că da, și nu, cred că acesta este răspunsul la această întrebare”.

Morrison a declarat că l-a susținut pe actor „cât de mult posibil” în timp ce acesta se confrunta cu vârful de carieră din „Friends” până la cele mai joase puncte ale sale, luptându-se cu abuzul de substanțe care a determinat mai multe vizite la dezintoxicare, scrie Page Six.

„A ajuns să înțeleagă că va ajunge la un anumit punct, iar apoi a știut că trebuie să meargă să se trateze și că va accepta ajutorul atunci când va avea nevoie”, a explicat Morrison. „Dar, așa cum a spus el însuși, se tot întâmpla, și a fost a fost un urs mare. A fost un lucru greu – un lucru mare, teribil”.

Tatăl vitreg și mama actorului, și Suzanne au înființat Fundația Matthew Perry după moartea lui Perry pentru a ajuta persoanele care se luptă cu dependența.

„Întotdeauna o învingi înapoi. Boala este încorporată și chiar nu cred că dispare vreodată”, a spus el. „Este în creierul tău, iar creierul nu vrea să renunțe la ea”.

Starul din „Friends” a fost găsit mort în jacuzzi-ul său pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani. Medicul legist a anunțat ulterior că Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu