NOUTĂȚI STARNEWS

Epopeea fotografiei de familie cu Kate Middleton și sopiii săi continuă. Ar fi folosit coperta Vogue 2016 pentru a crea o fotografie post-operatorie

Compus de Carolina Digori

Un fan al familiei regale de pe rețelele de socializare crede că și-a dat seama cum a fost editată fotografia de familie post operatorie a lui Kate Middleton, devenită acum virală. Ruby Naldrett, care lucrează în social media la tabloidul britanic Daily Mirror, și-a împărtășit teoria prin intermediul X luni, susținând că imaginea a fost manipulată folosind o poză din ședința foto Vogue din 2016 a lui Middleton, scrie Page Six.

„Analiza mea despre saga foto cu Kate Middleton este că i-au luat chipul de pe coperta Vogue pe care a făcut-o acum câțiva ani și l-au editat”, a explicat Naldrett în tweetul său devenit viral, care a fost vizualizat de peste 3 milioane de ori în doar câteva ore.

kate middleton photoshop fail

Ea a împărtășit poza de pe coperta Vogue – care a fost realizată în urmă cu opt ani – alături de noua fotografie de familie, publicată duminică de Palatul Kensington în onoarea Zilei Mamei în Marea Britanie.

„De aceea părul ei este încețoșat și translucid de la ei punând în valoare locul unde pălăria l-a aplatizat”, a teoretizat un utilizator Twitter în secțiunea de răspunsuri, făcând referire la faptul că mama a trei copii purta o pălărie cu boruri largi pentru ședința foto de pe coperta revistei.

Alții, însă, au fost sceptici cu privire la această teorie.

„Nu seamănă deloc. Este doar aceeași față cu același zâmbet, pentru că este aceeași persoană. În rest, nu seamănă nici pe departe”, a argumentat o persoană, iar o alta a intervenit spunând: „Este ‘spot on’…. pentru că este vorba de fața aceleiași femei”.

La începutul zilei de ieri, Middleton și-a cerut scuze pentru numeroasele erori de Photoshop din fotografie, care au determinat mai multe agenții foto, printre care Associated Press, Reuters, Agence France-Presse și Getty Images, să emită un „kill notice” pentru ca mass-media să elimine imediat imaginea.

„La fel ca mulți fotografi amatori, fac ocazional experimente cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri”, a scris pe X de pe pagina oficială a Prințului și Prințesei de Wales.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu