NOUTĂȚI STARNEWS

Fotografia „manipulată” a lui Kate Middleton a primit o notificare din partea agențiilor după ce a fost suspectată de editare

Compus de Carolina Digori

Marile agenții foto au emis un „kill notice” cu privire la o nouă fotografie publicată de Palatul Kensington cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi. Potrivit Mirror, agențiile Associated Press (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) și Getty Images au emis un „kill notice” către mass-media din întreaga lume, declarând că fiecare dintre ele a șters din bibliotecile lor imaginea de Ziua Mamei în care apare prințesa de Wales și copiii ei, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani.

„La o inspecție mai atentă, se pare că sursa a manipulat imaginea”, se arată într-un mesaj al AP.

Surse au declarat pentru Mirror că agențiile foto au crezut că fotografia cu soția și copiii prințului William a fost modificată față de cea originală.

Câțiva urmăritori, cu ochi de vultur au observat mai multe greșeli de Photoshop în această imagine, despre care se spune că a fost făcută de Prințul de Wales săptămâna trecută în Windsor, inclusiv faptul că mâneca brațului lui Charlotte nu pare să se alinieze corect.

În plus, fanii s-au întrebat de ce mâna dreaptă a lui George nu era focalizată în fotografie. Duminică, Middleton, în vârstă de 42 de ani, a publicat fotografia de familie pe contul ei de Instagram în cinstea Zilei Mamei din Marea Britanie.

„Vă mulțumesc pentru urările voastre și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni”, a scris ea în legendă la postarea de pe Instagram.

„Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”, a adăugat ea înainte de a semna cu un „C”, prima literă a prenumelui ei, Catherine.

Imaginea – care a marcat prima fotografie oficială a prințesei de când a suferit o operație abdominală pe 16 ianuarie – a fost imediat întâmpinată cu tot mai multe teorii ale conspirației din partea fanilor, care au acuzat că fotografia este o inteligență artificială.

„Asta pare a fi o fotografie AI… nici eu nu sunt adeptul teoriilor, dar haide, asta nu este o fotografie reală… Idk nu pare reală”, a scris o persoană pe Instagram.

Alți fani s-au întrebat de ce Middleton – care s-a căsătorit cu William, în vârstă de 41 de ani, în 2011 – nu purta bijuteria sa iconică cu diamante și safire, care a aparținut cândva regretatei prințese Diana.

„UNDE ȚI-E INELUL?!!!! 💍”, a întrebat un fan, în timp ce un altul a speculat: „nu are inel, copac în plină floare iarna, blugi după o operație majoră de abdomen [sic], forma feței complet diferită de cea din poza din mașină”.

Middleton a păstrat un profil scăzut de când a fost externată din spital în ianuarie, în urma operației abdominale.

În timp ce palatul a fost tăcut în ceea ce privește tratamentul operației, un reprezentant al mamei a trei copii a declarat în exclusivitate pentru Page Six luna trecută că „se simte bine” și că nu vor oferi actualizări suplimentare

Despre autor

Carolina Digori

Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu