NOUTĂȚI STARNEWS

John Cena șochează la Oscar 2024, prezentând premiul fiind fără haine. VIDEO

Compus de Carolina Digori

John Cena a purtat cea mai îndrăzneață ținută la Premiile Oscar 2024 – costumul de ziua lui. Actorul din „Suicide Squad” a ieșit pe scenă fără haine în timp ce prezenta ironic premiul pentru cel mai bun design de costume pentru filmul „Poor Things” din 2023, cu Emma Stone.

Inițial, el ar fi trebuit să aducă un omagiu costumului cu dungi de la Oscar din 1974 împreună cu gazda Jimmy Kimmel, dar a renunțat în ultimul moment.

Kimmel, în vârstă de 56 de ani, a pus la cale sceneta, explicând că spectacolul de decernare a premiilor a fost „cea de-a 50-a aniversare a ceea ce a fost cel mai nebunesc moment din istoria Oscarurilor”.

„La cea de-a 46-a ediție a Oscarului din 1974, David Nivin era în mijlocul prezentării lui Elizabeth Taylor când un bărbat dezbrăcat a traversat scena”, a spus comediantul.

„Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi?”, a continuat el, părând să-i dea „undă verde” lui Cena să traverseze scena fără haine.

După un moment de tăcere, a încercat din nou: „Am întrebat: „Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?”.

Cena, în vârstă de 46 de ani, și-a scos apoi capul din spatele decorului, cu fața plină de regret.

Chemându-l pe Kimmel la el, actorul a spus: „M-am răzgândit, nu mai vreau să fac rolul de streaker”.

„Pur și simplu nu mă simt bine în această privință. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine acum pentru că ați sugerat o idee de prost gust”, a glumit el.

După ce a mers înainte și înapoi cu prezentatorul talk-show-ului nocturn, Cena a acceptat în cele din urmă să prezinte premiul.

Luând plicul de la Kimmel, luptătorul profesionist și-a acoperit părțile intime, care păreau a fi acoperite cu o haină de modestie, în timp ce se îndrepta încet spre microfonul din mijlocul scenei.

Publicul l-a aclamat pe starul din „F9” în timp ce acesta a glumit: „Costumele. Sunt atât de importante. Poate cel mai important lucru care există”.

Ezitând să ridice plicul și să citească nominalizații, el a spus: „Nu pot să deschid plicul”. Un Kimmel aparent supărat a revenit apoi pe scenă pentru a prelua locul lui Cena.

Între timp, asistenții au fost văzuți într-un video din culise postat pe Twitter punând o togă de culoare aurie în jurul actorului.

Cena i-a înmânat apoi premiul lui „Poor Things” înainte de a ieși de pe scenă.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu