NOUTĂȚI STARNEWS

Prințul William rupe tăcerea cu privire la teoriile conspirației legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton

Compus de Carolina Digori

Prințul William a rupt tăcerea cu privire la teoriile conspirației din jurul misterioasei recuperări a soției sale, Kate Middleton, în urma unei operații abdominale. „El se concentrează pe munca sa și nu pe social media”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Prințului de Wales pentru People.

Palatul Kensington a descris anterior operația lui Middleton ca fiind „planificată”, deși surse au declarat pentru Page Six că nici măcar cei mai apropiați colaboratori ai acesteia nu știau despre aceasta.

Palatul a împărtășit luna trecută că prințesa, în vârstă de 42 de ani, „se simte bine”, dar a refuzat să dezvăluie mai multe informații din respect pentru intimitatea ei.

„Palatul Kensington a precizat în ianuarie termenele de recuperare a prințesei și vom oferi doar actualizări semnificative”, a declarat atunci reprezentantul ei în exclusivitate pentru Page Six. „Această îndrumare rămâne în picioare”.

Declarația vine după ce nenumărați observatori regali și-au exprimat online îngrijorarea pentru Prințesa de Wales, care a fost văzută în public doar o singură dată de la spitalizarea sa în ianuarie.

Kate Middleton

Se așteaptă ca Middleton să revină la îndatoririle sale regale abia după Paște, care cade pe 31 martie anul acesta.

Utilizatorii rețelelor de socializare au răspândit în ultima vreme nenumărate teorii despre prințesă, speculând fără temei că ar fi suferit o operație estetică sau că ar fi fost în comă.

William, în vârstă de 41 de ani, i-a îngrijorat și mai mult pe fani săptămâna trecută, când a lipsit de la o slujbă de comemorare a regretatului său naș, regele Constantin al II-lea al Greciei, din „motive personale” nedezvăluite.

Cu toate acestea, Middleton a liniștit îngrijorările regaliștilor luni, când a fost fotografiată pentru prima dată de când a participat la o slujbă religioasă de Crăciun, în decembrie, alături de soțul ei și de cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Prințesa a fost văzută purtând ochelari de soare pe scaunul pasagerului unei mașini conduse de mama ei, Carole Middleton, în apropiere de Castelul Windsor.

Familia regală are în prezent doi membri seniori în minus, întrucât tatăl lui William, regele Carol al III-lea, se luptă cu cancerul.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu