NOUTĂȚI STARNEWS

Joe Jonas, surprins în ipostaze tandre alături de noua sa iubită, după divorțul de Sophie Turner

Compus de Carolina Digori

Primele zvonuri conform cărora Joe Jonas și-ar fi refăcut viața amoroasă după despărțirea de Sophie Turner au apărut în luna ianuarie a acestui an, când artistul a fost văzut în compania lui Stormi Bree. Cei doi au fost fotografiați la momentul respectiv plecând de pe aeroportul din Cabo San Lucas, Mexic.

Chiar dacă Jonas, în vârstă de 34 de ani, și fosta Miss Tennessee Teen USA, în vârstă de 33 de ani, nu și-au confirmat relația, paparazzi i-au surprins din nou împreună, de data aceasta în Sydney. Ba mai mult decât atât, aceștia au fost văzuți sărutându-se în public pentru prima oară.

Jonas și Bree nu erau însă singuri, fiind însoțiți de mai mulți prieteni, dar și de frații artistului, Nick și Kevin Jonas. Trupa The Jonas Brothers susține în prezent mai multe concerte în Australia, cei trei fiind așteptați astăzi în orașul Brisbane, iar apoi în Melbourne.

Săptămâna trecută, artistul și modelul au mai avut parte de o escapadă romantică, cei doi bucurându-se de o plimbare cu barca în portul Sydney.

În luna septembrie a anului trecut, Joe Jonas și Sophie Turner au anunțat că se despart după patru ani de căsnicie.

„După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă. Există multe speculații cu privire la motivul pentru care am ajuns la despărțire, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri”, se arăta în declarația transmisă de Sophie Turner și Joe Jonas.

La începutul acestui an, Sophie Turner a renunțat la plângerea în care îl acuza pe Joe Jonas că împiedica întoarcerea celor două fiice ale lor, Willa și Delphine, în țara lor, Anglia.

În luna septemebrie a anului trecut, actrița din Game of Thrones a solicitat unei instanțe din Manhattan întoarcerea imediată a copiilor reținuți în mod nedrept, acuzându-l pe fostul său partener de răpire (acesta refuzând să îi înmâneze pașapoartele copiilor). 

Bătălia pentru cei doi copii a apărut pe fondul mutării familiei, la începutul acestui an, în Marea Britanie. Cuplul avusese o înțelegere conform căreia cele două fiice ar fi trebuit să se afle sub supravegherea tatălui lor, în Statele Unite, cât timp Turner se afla pe platourile de filmare, însă la finalizarea proiectului Jonas ar fi refuzat returnarea copiilor.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu