FILME NOUTĂȚI

Pedro Pascal, „beat”, ține un discurs emoționant după victoria la SAG Awards 2024: „O să am un atac de panică

Compus de Carolina Digori

Pedro Pascal a recunoscut că era „beat” în timp ce își accepta premiul la gala SAG Awards 2024, sâmbătă. Pascal, în vârstă de 48 de ani, a avut nevoie de câteva secunde pentru a se aduna înainte de a mulțumi emoționat rețelei de streaming a serialului, HBO.

„Acest lucru este greșit, din mai multe motive. Umm, sunt un pic beat. M-am gândit că pot să mă îmbăt”, a spus el pe scenă în timp ce accepta premiul pentru performanța remarcabilă a unui actor masculin într-un serial dramatic pentru rolul său din „The Last of Us”, scrie Page Six.

„Uh, Doamne, Louise, mă fac de râs. Dar îți mulțumesc foarte mult pentru asta!”, a exclamat el emoționat.

Actorul din „Narcos” a spus că premiul este o „incredibilă onoare f-king” și a intenționat să le mulțumească colegilor nominalizați, dar nu și-a putut „aminti niciunul dintre numele voastre în acest moment”.

Pascal a început să mulțumească familiei sale care „poate se uită” acasă, dar a făcut o scurtă pauză când vocea i-a cedat și a început să devină și mai emoționat.

„O să am un atac de panică și o să plec”, a conchis el înainte de a ieși de pe scenă în aplauzele mulțimii.

Pascal a purtat una dintre ținutele sale caracteristice, o cămașă albă cu nasturi vaporoși care era în mare parte descheiată, o pereche de pantaloni negri și pantofi negri.

Actorul din „Mandalorian” a stat mai târziu de vorbă cu Tan France în culise, unde creatorul de modă l-a întrebat dacă a fost mulțumit de discursul său.

„Nu-mi amintesc ce am spus”, a recunoscut Pascal. „Doar că am fost foarte surprins, așa că hai să o punem pe YouTube mai târziu”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu