NOUTĂȚI STARNEWS

Fostul soț al lui Ruby Franke, vlogherița de parenting condamnată pentru abuz față de copiii săi, cere tutelă asupra acestora

Compus de Carolina Digori

Fostul soț a lui Ruby Franke, cea care și-a abuzat copiii, a depus o cerere de tutelă asupra fiicei de 16 ani a fostului cuplu, Abby, arată documentele judiciare consultate de Page Six. Kevin Franke a depus cererea de custodie pe 9 februarie, cu mai puțin de două săptămâni înainte ca Ruby să afle cât timp ar putea sta după gratii.

Deși documentele legale sunt sigilate, dosarul confirmă depunerea cererii.

Kevin, în vârstă de 45 de ani, a încercat să recupereze custodia celor patru copii minori ai săi, Abby, Julie, 15 ani, Russell, 12 ani, și Eve, 10 ani, de când fosta sa soție, prezentatoarea emisiunii „8 pasageri”, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat în august 2023 pentru abuz de minori în formă agravantă.

Ruby și Kevin mai au doi copii adulți, Shari, 20 de ani, și Chad, 19 ani.

Când poliția a închis-o pe Ruby și pe fosta ei parteneră de afaceri, Jodi Hildebrandt, copiii au intrat în grija Departamentului de Servicii pentru Copii și Familii din Utah. Kevin a cerut divorțul și custodia la scurt timp după aceea.

Cazul său la tribunalul pentru minori a fost sigilat, dar este în curs de desfășurare.

Kester, avocatul bărbatului a declarat la vremea respectivă pentru Page Six„obiectivul urgent al clientului său este pur și simplu de a-și păstra copiii împreună, sub îngrijirea sa părintească”.

Câteva săptămâni mai târziu, Kester a declarat la emisiunea „Today” că Kevin, care nu a fost acuzat de nicio infracțiune și a negat orice implicare în abuz, căuta să se împace cu familia sa.

„[Kevin] face un efort pentru a reconstrui și pentru a lega aceste relații, mai degrabă decât să arunce cu noroi și să arate cu degetul”, a spus avocatul.

„El se concentrează să facă ceea ce este mai bine pentru copiii săi în acest moment, chiar dacă asta înseamnă să treacă printr-o anumită introspecție”.

Ca parte a eforturilor sale de a se reîntâlni cu copiii săi, Kevin a depus, de asemenea, o moțiune prin care solicita ca Hildebrandt să fie responsabilă financiar pentru îngrijirea medicală continuă a acestora, deoarece a provocat „leziuni psihologice și emoționale agravate”.

„Este clar și recunoscut faptul că copiii au suferit un prejudiciu ireparabil imediat și continuu ca urmare a crimelor săvârșite asupra lor de către [Hildebrandt]”, a scris în moțiune.

Kevin a cerut judecătorului să împiedice lichidarea sau transferul activelor lui Hildebrandt, inclusiv casa ei, care era scoasă la vânzare pentru 5,1 milioane de dolari, pentru ca fondurile să fie puse la dispoziție pentru recuperarea copiilor săi.

Ulterior, un judecător a decis că Hildebrandt trebuie să pună deoparte 100.000 de dolari pentru minori după ce vânzarea casei sale va fi finalizată.

Marți, judecătorul care a prezidat cazul lui Ruby i-a condamnat pe YouTuberul căzut în dizgrație și pe Hildebrandt, în vârstă de 54 de ani, la termenii acordului de recunoaștere a vinovăției – patru capete de acuzare de la unu la 15 ani, executați consecutiv; cu toate acestea, Ruby va executa până la maximum 30 de ani, întrucât o lege din Utah limitează timpul de închisoare în cazul unor sentințe consecutive.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu