NOUTĂȚI STARNEWS

Jeremy Renner face o apariție surpriză la ediția 2024 a People’s Choice Awards: „Mă simt bine să mă întorc”

Compus de Carolina Digori

Jeremy Renner l-a ajutat pe colegul său de la Marvel, Simu Liu, să dea startul ediției 2024 a People’s Choice Awards. La mai bine de 13 luni de la accidentul cu plugul de zăpadă care l-a lăsat pe Renner în stare critică, acesta a urcat duminică pe scena de la Barker Hangar din Santa Monica, California, pentru a prezenta primul premiu al serii.

„Trebuie să spun că mă simt bine să mă întorc”, a spus Renner, în vârstă de 53 de ani, publicului după ce a ieșit în aplauze furtunoase. „Anul acesta a fost o călătorie pe cinste și mă bucur să fiu aici cu voi, fanii. Voi sunteți cei mai buni. Voi chiar ați adus acest an. Ați doborât recorduri. Ați transformat filmele în mișcări. V-am auzit cu toții tare și clar, v-am auzit”.

Renner a petrecut mai mult de două săptămâni în spital, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale în urma unui accident aproape fatal cu plugul de zăpadă care a avut loc la 1 ianuarie 2023 și care l-a lăsat cu peste 30 de oase rupte.

Starul Primarul din Kingstown a declarat luna trecută pentru PEOPLE că s-a simțit „binecuvântat” astăzi.

„Cu siguranță am avut multă nesimțire strivită de acea mașină”, a spus el. „Nu am fost niciodată amărât, dar întotdeauna poate un pic mai insensibil, un pic mai dur. Și cred că acele calusuri sunt pur și simplu răzuite de pe mine în acest moment. La propriu, mă simt destul de deschis și minunat de sensibil și tânăr”.

Nominalizatul la Oscar i-a creditat pe cei dragi lui ca fiind cei care l-au motivat să se recupereze.

„Totul a cam mers bine”, a spus Renner. „Evident, am avut multă tenacitate, am avut mult sprijin, multe motive să mă recuperez. Asta este cu adevărat special. Sunt mulți oameni care nu au atât de mult, [nu au] aceste lucruri pentru care să trăiască.”

Renner a glumit spunând că „nu și-a dat seama că atât de mulți oameni dădeau atât de mult importanță pentru mine”.

„Poate că Hawkeye, au făcut-o”, a continuat el, referindu-se la personajul său din Marvel. „[Dar] doar eu ca persoană, este un lucru diferit, înțelegi ce vreau să spun?”.

Renner a marcat un an de la eliberarea sa din terapie intensivă la începutul acestui an cu o postare sentimentală pe Instagram.

„Mi-am amintit că dragostea, bunăvoința, munca grea și o legiune de oameni buni mă ajută să trec peste fiecare zi… mulțumesc , fiți binecuvântați”, a scris el pe 16 ianuarie. „Și, ca întotdeauna, îmi păstrez promisiunea de a fi mai bun, de a fi mai puternic și de a crește pentru a depăși potențialul…. Fiți binecuvântați cu toții”, a scris acesta.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu