NOUTĂȚI STARNEWS

Jennifer Lopez povestește detalii picante despre relația intimă cu Ben Affleck în noul său cântec ‘Greatest Love Story Never Told’

Compus de Carolina Digori

Jennifer Lopez nu ascunde niciun detaliu despre căsnicia ei fierbinte cu Ben Affleck. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a devenit picantă pe refrenul piesei „Greatest Love Story Never Told” de pe noul ei album, „This Is Me…Now”, lansat vineri.

„Mi-e dor de corpul tău / Urcându-se deasupra mea / Alunecând în mine / Felul în care îl călăresc / Corpurile se aliniază / Uită-te la sincronizarea noastră”, a cântat ea pe melodia senzuală.

În altă parte a piesei – care detaliază povestea ei de dragoste de zeci de ani cu Affleck – Lopez descrie faptul că „s-au găsit unul pe celălalt de două ori într-o viață” ca fiind „destinul”, scrie Page Six.

În luna noiembrie a anului trecut, Affleck, în vârstă de 51 de ani, i-a cerut mâna cu un diamant roz de 6,1 carate de la Harry Winston, care ar fi costat 2,5 milioane de dolari.

Cu toate acestea, cei doi au decis în cele din urmă să își amâne nunta.

„Din cauza atenției excesive a presei în jurul nunții noastre, am decis să amânăm data”, a spus cuplul într-o declarație comună în 2003.

„Când ne-am trezit că ne gândim serios să angajăm trei „mirese momeală” separate în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu era în regulă”, au continuat ei.

„Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi stricată pentru noi, familiile și prietenii noștri.”

În 2004, nunta a fost anulată oficial, iar fostul cuplu a luat-o pe drumuri separate.

Affleck și Lopez au spart practic internetul aproape două decenii mai târziu, însă, când au fost văzuți ieșind împreună în Los Angeles în aprilie 2021 și în Montana în luna următoare.

În acea vară, și-au oficializat dragostea pe Instagram și s-au logodit – pentru a doua oară – în anul următor.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez într-o postare după ce au spus în sfârșit „Da” în Las Vegas, în iulie 2022.

Vedeta din „Marry Me” s-a lăudat cel mai recent cu iubitul ei într-un interviu acordat revistei Vogue, înainte de lansarea albumului său, care este o continuare a proiectului său din 2002, „This Is Me…Then”.

„Ben vrea ca eu să îmi înțeleg valoarea și să îmi cunosc valoarea”, a spus ea, precizând că el o face să se simtă „mai frumoasă decât” a fost vreodată în viața ei.

„Mă simt și mai relaxată și mai confortabilă”, a adăugat ea.

„Sunt în sfârșit în punctul din viața mea în care îmi iubesc fiecare parte a mea fără să îmi cer scuze. Fiecare parte din mine, corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar și, parcă, greșelile mele. Toate acestea m-au făcut ceea ce sunt și m-au adus unde sunt astăzi.”

Albumul este însoțit de un documentar, „This Is Me … Now: A Love Story”, care va fi lansat pe Amazon Prime pe 27 februarie.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu