NOUTĂȚI STARNEWS

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru soțul ei la patru ani de când și-au jurat iubire

Compus de Carolina Digori

Interpreta Cleopatra Stratan a postat un mesaj emoționant pentru soțul său, Edward Sanda. Declarația de dragoste vine cu ocazia aniversării a patru ani de când cei doi și-au declarat că vor fi de nedespărțit. „Iubire ca a ta n-am mai simțit”, a scris în comentarii soțul Cleopatrei.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

„Chiar azi, dar acum 4 ani ne-am promis unul celuilalt că vom fi de nedespărțit! Azi, 4 ani mai târziu suntem la fel de inseparabili și avem aceleași sentimente! Tu ești fericirea mea și omul alături de care vreau să îmi petrec fiecare clipă! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani nouă puiiiii”, a scris Cleopatra în postarea de pe pagina sa de instagram

Primul care a lăsat un comentariu sub postare a fost chiar Edward Sanda.

„Tu m-ai îndrăgostit
Iubire ca a ta n-am mai simțit
Te-aș pune pe repeat
De-acum la infinit! Te iubeeeeeesc!”
, a scris acesta.

Comentariile prietenilor, dar și admiratorilor au curs gârlă sub postarea interpretei.

„O eternitate de fericire va doresc”, „La mulți ani fericiți și sănătoși împreună!”, „Felicitări Sunteți o familie frumoasă vă susținem întotdeauna doua persoane unice au spus da pentru totdeauna”, au scris aceștia.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din luna februarie 2020. Inițial, cei doi au fost foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz. S-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, la Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu