LIFESTYLE

Simona Halep achiziție de câteva milioane de euro. Despre ce este vorba

Compus de Carolina Digori

Recent, Simona Halep a făcut o achiziție importantă. Aceasta și-a cumpărat două apartamente de lux în București. În schimbul acestora, jucătoarea de tenis a plătit peste trei milioane de euro. Cancan anunță că unul dintre proprietarii blocului respectiv este Cosmin Olăroiu, antrenor român de fotbal și un fost jucător.

Antrenorul celor de la Al-Sharjah (Emiratele Arabe Unite) deține acel complex de lux alături de asociații săi Dorin Mateiu și Gheorghe Stelian. Pe lângă investițiile și afacerile pe care le are în România, Cosmin Olăroiu s-a implicat și în Dubai, acolo unde este co-proprietarul unui restautant select.

Potrivit Profit.ro, Simona Halep a cheltuit aproximativ trei milioane de euro pe achiziționarea a două apartamente de lux din zona Floreasca, București. În prezent, prețul unui singur apartament din acel complex, cu două dormitoare, 3 băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, amplasat la etajul 5 al acestui imobil, costă nu mai puțin de 1,57 milioane de euro.

Simona Halep traversează cel mai greu moment al carierei, iar în această perioadă încearcă să-și demonstreze nevinovăția după ce a fost suspendată pentru dopaj în octombrie 2022, pe o perioadă de 4 ani. Sportiva din România a fost audiată timp de 3 zile la TAS și așteaptă o răsturnare de situație din partea judecătorilor de la Lausanne.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu