NOUTĂȚI STARNEWS

Robert De Niro, în vârstă de 80 de ani și fetița Gia, în vârstă de 10 luni, într-o fotografie de familie rară

Compus de Carolina Digori

Robert De Niro își arată dulcea legătură cu fiica sa de 10 luni, Gia. Într-o nouă fotografie obținută de Page Six, starul din „Goodfellas”, în vârstă de 80 de ani, poate fi văzut cum o îmbrățișează pe bebelușă în brațele sale, în timp ce își sprijină ușor obrazul pe capul ei. Bebelușul său de bucurie avea un zâmbet înduioșător pe față.

„Este un bebeluș atât de adorabil. Atât de drăguță”, s-a bucurat De Niro într-un interviu pentru People publicat miercuri.

De asemenea, actorul a râs despre dinamica neobișnuită din familia sa după ce și-a întâmpinat cel de-al șaptelea copil la vârsta de 79 de ani.

„Toți copiii se distrează foarte tare cu ea. Chiar și nepoții. Ea este mătușa lor – [și] ei sunt pe cale să devină adolescenți!”, a spus el.

Pe lângă Gia – care a fost adusă pe lume în primăvara anului 2023 de către iubita Tiffany Che, De Niro este și tată pentru: Drena, 56 de ani, Raphael, 47 de ani, gemenii Julian și Aaron, 28 de ani, Elliot, 25 de ani și Helen, 12 ani.

Actorul mai are patru nepoți, inclusiv pe fiul lui Drena, Leandro, care a murit în mod tragic în urma unei supradoze accidentale anul trecut, la vârsta de 19 ani.

Luna trecută, câștigătorul premiului Oscar s-a emoționat vorbind despre cel mai nou membru al familiei sale, în timpul unui interviu pentru AARP, scrie Page Six.

„Tot ceea ce mă consumă sau mă îngrijorează dispare atunci când mă uit la ea”, a delirat el. „Este minunat„.

De asemenea, el a oferit o privire asupra vieții sale de acasă alături de Chen și de bebelușul lor, în timp ce vorbea cu The Guardian în octombrie anul trecut.

În timp ce a abordat vârsta sa, el a explicat cu sinceritate că a făcut un pas înapoi de la a face „munca grea”.

„Sunt acolo, îmi susțin prietena. Dar ea face munca”, a declarat el.

„Și avem ajutor, ceea ce este foarte important”.

De Niro și Chen s-au cuplat pentru prima dată în 2021, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului său „The Intern” din 2015.

„Când lucram, era doar muncă”, a notat Chen în timp ce discuta cu Gayle King la „CBS Mornings” despre începutul relației lor în iulie 2023.

„Și apoi, câțiva ani mai târziu, am reluat legătura și am spus: Oh, cred că ne înțelegem și cred că ne înțelegem cu adevărat”.

Starul din „Killers of the Flower Moon” a fost căsătorit anterior cu Diahnne Abbott între 1976 și 1988 și cu Grace Hightower între 1997 și 2018.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu