NOUTĂȚI STARNEWS

Taylor Swift devine prima artistă care câștigă patru premii Grammy pentru albumul anului

Compus de Carolina Digori

Taylor Swift a devenit oficial prima artistă din istorie care a câștigat patru premii „Albumul anului”, după ce a obținut o victorie istorică în cadrul ediției 2024 a Premiilor Grammy, duminică. „Mi-ar plăcea să vă spun că acesta este cel mai bun moment din viața mea”, a declarat o Swift uluită, în vârstă de 34 de ani, în fața unui public care a țipat în timpul ceremoniei, care a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles.

„Mă simt atât de fericită când am terminat un cântec sau când am reușit să descifrez parola unui pasaj pe care îl iubesc sau când filmez un videoclip sau când repet cu dansatorii mei sau cu trupa mea sau când mă pregătesc să merg la Tokyo pentru a susține un spectacol.”

„Pentru mine, premiul este munca. Tot ce vreau să fac este să continui să pot face asta. Îmi place atât de mult. Mă face atât de fericită. Mă face incredibil de uimit faptul că îi face fericiți și pe unii oameni care au votat pentru acest premiu.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați oferit ocazia de a face ceea ce iubesc atât de mult”, a încheiat cântăreața, scrie newyorkpost.

Swift, care a fost nominalizată de șase ori în acest an, inclusiv pentru Discul Anului, Cântecul Anului și Cea mai bună interpretare pop solo, a spart impasul de trei ori între Frank Sinatra, Paul Simon și Stevie Wonder, fiecare dintre ei câștigând doar trei dintre râvnitele gramofoane.

Cântăreața de la „Cruel Summer”, care a participat la ceremonia de decernare a premiului fără iubitul ei, Travis Kelce, și-a început călătoria pentru albumul anului în 2009, când a câștigat premiul pentru cel de-al doilea album al său, „Fearless”, învingând mai mulți concurenți de top.

Albumul, primul din discografia ei care a fost reînregistrat, a primit și premiul pentru cel mai bun album country în acel an.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a pierdut celebrul premiu pentru albumul anului în 2014, deoarece unii au obiectat că „Red” se afla la granița dintre country și pop și nu era un album coerent.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu