FILME NOUTĂȚI

Premiere de film la STAR TV. Nu pierde peliculele de mâine

Compus de Carolina Digori

STAR TV aduce în casele telespectatorilor unele dintre cele mai captivante filme. Pentru ziua de mâine am pregătit două premiere de film pe care nu trebuie să le pierzi. Peliculele vor fi difuzate în fiecare zi de vineri și cu siguranță vor ajunge în inimile telespectatorilor. Este vorba despre serialele „Iubirea lui” și „Noul vecin”.

Serialul „Iubirea lui” povestește istori lui Igor, un chirurg de succes. Colega lui, Sveta, o asistentă medicală, își crește singură fiica Dasha. Pe Igor și Sveta îi leagă mulți ani de muncă și de prietenie. Totodată, Igor este pe cale să o ceară în căsătorie pe prietena sa Olga, dar Olga își întâlnește prima dragoste și îl părăsește pe Igor.

Totul se schimbă atunci când Sveta leșină brusc la serviciu, iar Igor este de serviciu la căpătâiul acesteia. Doctorilor le este greu să pună un diagnostic. După lungi examinări dezvăluie că Sveta are o tumoare pe creier și nu mai are mai mult de o lună de trăit. Igor își dă seama că soarta Svetei și a lui Dasha este în mâinile sale.

Descoperă întreaga poveste, dar și cum va derula aceasta începând de mâine de la ora 17:00, doar la STAR TV.

O altă premieră poate fi văzută de mâine, „Noul vecin”. Este povestea eroinei pe nume Nina, care și-a dedicat viața soțului ei, fiicei sale și frumoasei case de țară în care lucrează zi și noapte. Ea nu vrea să se schimbe. La urma urmei, totul este perfect – așa că orice schimbare va fi în rău.

Sosirea unui nou vecin o îngrijorează. Este prea chipeș, prea maniera. Totul la el este prea mult! Lumea Ninei se destramă. Pentru a salva măcar ceva, este necesar să înțeleagă: cine este acest bărbat și de ce a apărut în viața lor tocmai acum.

Istoria captivantă poate fi urmărită mâine, începând cu ora 22:00.

Fiți cu ochii pe STAR TV.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu