NOUTĂȚI STARNEWS

Demi Moore împărtășește noutăți despre Bruce Willis, dar și despre noua sa emisiune

Compus de Carolina Digori

Demi Moore a trecut miercuri pe la emisiunea „Good Morning America” pentru a discuta despre noul ei show „Feud: Capote vs. The Swans” și le-a oferit fanilor o actualizare despre cum se simte fostul ei soț, Bruce Willis, în aceste zile.

Vorbind despre Willis, care a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală, Moore a declarat pentru „GMA”: „Cred că, având în vedere datele problemei, se descurcă foarte bine”.

„Ceea ce voi spune este ceea ce le spun copiilor mei și anume că este important să îi întâlnești acolo unde se află și să nu te agăți de ceea ce nu este”, a continuat ea, „pentru că există o mare frumusețe și dulceață și iubire și bucurie din asta.”

Moore are trei fiice cu actorul – Rumer, Scout și Tallulah, cu care a fost căsătorită din 1987 până în 2000.

Actrița din „Ghost” a vorbit și despre interpretarea lui Ann Woodward în sezonul 2 din „Feud”, spunând că femeia din viața reală a fost „complicată” și a trăit „o viață foarte tragică”.

Woodward, actriță de radio și mondenă, a căpătat porecla „Bang Bang” de la scriitorul Truman Capote după ce și-a împușcat și ucis soțul, moștenitorul de bănci William Woodward Jr. în casa lor în 1955, susținând că ea credea că este un intrus. Ulterior, un mare juriu a achitat-o, crezând că împușcăturile au fost un accident, iar ea nu a fost pusă sub acuzare în acest caz.

Woodward a murit prin sinucidere în octombrie 1975, cam în aceeași perioadă în care au fost publicate în Esquire, în 1975, fragmente din „Answered Prayers”, pe atunci o carte în curs de apariție a lui Capote – despre care mulți au considerat că relata aspecte din viața prietenelor din înalta societate ale lui Capote. Unul dintre personajele din cartea lui Capote se numea „Ann Hopkins”, o femeie care își împușcă și își ucide soțul, ceea ce a provocat bârfe și speculații galopante la acea vreme.

„Cred că există o mare responsabilitate atunci când intervii pentru a interpreta o persoană reală”, a declarat Moore miercuri la GMA. „A fost important pentru mine să onorez adevărul cât mai mult posibil”.

„Ann a trăit o viață care a fost o mulțime de respingeri. Familia în care s-a căsătorit a respins-o”, a continuat ea. „Oricât de bună ar fi fost, ea nu a trăit niciodată la standardele nimănui. Pur și simplu nu s-a încadrat niciodată în acea stratosferă socială„, a spus actrița.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu