STARNEWS

Prietenii și apropiații Selenei Gomez cred că idila cu Benny Blanco ar putea fi „de lungă durată”. Ea se simte „foarte bine acasă”

Compus de Redacția STAR

Prietenii apropiați ai Selenei Gomez cred că ea și Benny Blanco sunt împreună pe termen lung. Cuplul, care a fost împreună în secret timp de șase luni înainte de a-și dezvălui idila luna trecută – este îndrăgostit până peste cap unul de celălalt, a adăugat sursa.

„Se simte foarte bine acasă și în largul ei cu Benny”, a declarat joi o persoană din interior pentru „Entertainment Tonight”.

„Prietenii, familia și cei dragi din ambele părți sunt cu toții susținători și fericiți să vadă ceea ce ei cred că ar putea fi o relație uimitoare și de lungă durată între ei doi.”

Sursa a mai declarat că Benny este un fan și un susținător mare al interpretei.

„Benny o găsește pe Selena strălucitoare dincolo de orice imaginație”, au spus aceștia. „El crede că este extrem de talentată, autentică, dulce și inteligentă„, scrie pagesix.

sursa: selenagomez/Instagram

„El respectă tot ceea ce reprezintă ea și îi admiră capacitatea de a-și spune adevărurile personale și de a împărtăși lumii ceea ce a trăit.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu