STARNEWS

Matthew Perry ar fi mințit în legătură cu abstinența. L-a agresat pe cel mai bun prieten în legătură cu asta

Compus de Redacția STAR

Matthew Perry avea multe schelete în dulap înainte de moartea sa prematură, potrivit unui nou raport. Starul din „Friends” a mințit ani de zile în legătură cu abstinența sa și avea un trecut de abuzator, au susținut trei surse anonime pentru Us Weekly într-un articol de copertă bombă publicat miercuri.

„A fost abuziv verbal, emoțional și fizic”, a susținut una dintre persoanele din interior, numindu-l pe Perry o persoană „manipulatoare”.

„Tot ce știa să facă era să provoace durere și să facă pe victima”, a mai susținut sursa.

O a doua persoană din interior a negat însă pentru revistă că starul ar fi o „ființă umană oribilă”, dar a spus că a fost „deformat” de dependența sa.

Perry a estimat în octombrie 2022 că a cheltuit 9 milioane de dolari încercând să se dezmeticească, adăugând că la acel moment nu mai consumase nicio substanță de 18 luni.

După moartea sa la vârsta de 54 de ani, în octombrie 2023, poliția a găsit în locuința sa mai multe medicamente eliberate pe bază de rețetă, inclusiv antidepresive, medicamente împotriva anxietății și medicamente pentru BPOC, dar nu se aflau substanțe ilegale.

Testele inițiale au constatat că Perry nu avea fentanil sau metamfetamină în organism atunci când a murit în cada sa cu hidromasaj, iar raportul final al autopsiei a atribuit cauza morții sale „efectelor acute ale ketaminei”, un medicament folosit pentru tratarea depresiei.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că persoane din cercul intim al actorului ar fi avut suspiciuni cu privire la modul în care a murit cu adevărat, scrie pagesix.

„Toți apropiații lui Matthew spuneau că a murit din cauza unei supradoze”, a susținut persoana din interior, susținând că prietenii lui Perry credeau că acesta nu și-a rezolvat niciodată în mod corespunzător problemele de sănătate mintală și că s-ar fi „izolat”.

Page Six a contactat reprezentanții și avocatul lui Perry pentru comentarii, dar nu a primit imediat un răspuns.

Prima sursă a susținut că luptele de dependență ale starului de comedie au scăpat foarte mult de sub control.

Noul raport a detaliat, de asemenea, cât de mult i-au afectat lui Perry luptele sale relațiile, o sursă susținând pentru Us Weekly că starul a intrat odată într-o confruntare fizică cu expertul în dependență Morgan Moses, care era un prieten apropiat.

„El a aruncat-o pe [Moses] într-un perete și a aruncat cu ceva în ea și a împins-o pe un pat”, a susținut persoana din interior cu privire la presupusul incident din 2022 martie.

Sursa a mai susținut că Perry era cunoscut pentru faptul că lovea pereții cu pumnii, răsturna mesele și arunca lucruri în timpul acceselor de furie.

Page Six a luat legătura cu Morgan, dar ea a refuzat să facă un comentariu.

Persoana din interior a susținut că o femeie în vârstă de 20 de ani a amenințat că îl va da în judecată pe Perry în 2020 pentru abuz emoțional și psihologic după ce acesta „a făcut-o dependentă de droguri, inclusiv de oxicodonă și analgezice”.

În ciuda acuzațiilor, Jennifer Aniston, prietena și colega de scenă a lui Perry, a descris o imagine foarte diferită despre cum se simțea actorul în zilele dinaintea morții sale.

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a declarat pentru Variety în decembrie: „În acea dimineață, îi trimiteam literalmente mesaje cuel, amuzant Matty. Nu avea dureri. Nu se zbătea. Era fericit”.

O femeie pe nume Athenna Crosby, care a fost văzută luând cina cu starul din „Servirea Sarei” cu o zi înainte de a muri, a declarat, de asemenea, în repetate rânduri că acesta era bine dispus și a susținut că nu a recidivat.

Perry a fost găsit mort în jacuzzi-ul său în octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu