LIFESTYLE

Pinterest prezice topul tendințelor de frumusețe și modă care vor fi în 2024. Vezi primele cinci

Compus de Redacția STAR

Pășește în viitorul modei cu Top cinci tendințe de frumusețe și modă pentru 2024 de la Pinterest, care oferă o privire de ansamblu asupra look-urilor must-have care vor modela anul viitor.

Anul trecut, 2023 a fost marcat de o explozie a experimentelor în domeniile în continuă evoluție ale modei și frumuseții, caracterizate de mari tendințe precum nucleul Barbie, estetica Y2K, maximalismul, îmbrăcămintea supradimensionată și mereu popularul K-beauty.

Pe măsură ce întoarcem pagina și îmbrățișăm noul an, se creează anticiparea pentru dezvăluirea noilor tendințe în aceste sfere în continuă evoluție.

Bazându-se pe fondul vast de date generat de 482 de milioane de utilizatori activi lunar, ale Pinterest, acest raport oferă semnale timpurii și o privire asupra tendințelor de consum care se așteaptă să modeleze anul 2024.

  1. Frumusețe albastră

Machiajul în culoarea acvamarin a revenit și mai bine decât înainte. Generația Z și Millennials vor căuta „farduri de ochi albastru pastel” și „machiaj albastru glam” în 2024. Cea mai bună parte? Toate tonurile de piele par spectaculoase în această nuanță de albastru.

Căutările au fost:

Fard de ochi albastru estetic +65%

Unghii albastre amuzante +260%

Machiaj de bal albastru deschis +70%

Aspectul de machiaj Aqua +100%

Machiaj albastru de quince +85%

2. Faceți-o mare

În 2024, accesoriile și frumusețea vor deveni mai îndrăznețe, mai mari și mai animate. Generația Z și milenialii vor opta pentru luxul exagerat și pentru stiluri care se potrivesc cu aspectul lor de „păr pufos”. Toată lumea va avea pe lista de dorințe bijuterii inspirate de sculpturi și accesorii extravagante.

Căutările populare au fost:

Cercei groși +45%

Coafuri cu împletituri mari +30%

Bărbați cu permanent ondulat +50%

Bijuterii sculpturale +75%

Chignon mare +230%

3. Metale calde

Cromul îndrăzneț și tonurile reci de argint sunt populare în acest moment. În 2024, culorile metalice topite vor deveni mai populare, deoarece persoanele vor începe să poarte ceva mai tare în locul celor neutre. Stilul heavy metal este condus de noua generație.

Termenii cheie de căutare au inclus:

Nail art metalic +295%

Mobilier din aluminiu +45%

Coliere argintii stratificate +50%

Design de ușă din aluminiu +70%

Corset metalic +35%

4. Bentițe

În 2024, tendința „bow stacking” va fi îmbrățișată de mileniali și de generația Z, care își vor accesoriza bijuteriile, pantofii, părul și ansamblurile cu acest accent rafinat. În noul an, toată lumea va avea o fundiță, indiferent cât de mare sau de mică.

Cele mai importante căutări au fost:

Tinuta cu fundiță +190%

Colier cu fundiță +180%

Estetica fundiței +55%

Bentiță croșetată +80%

Tocuri cu fundițe +40%

5. Fii jeleu

Este timpul pentru jeleu, ești pregătit? În 2024, va apărea o estetică completă centrată în jurul nevertebratelor preferate – meduzele – care va influența totul, de la decorarea casei, la modă și până la idei cosmetice.

Căutările în trend au constat în:

Tunsul meduză +615%

Pălărie meduză +220%

Umbrelă meduză +195%

Meduză albastră +155%

Lampă meduză +95%

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu