LIFESTYLE

Cu cât s-a vândut mașina Ferrari pe care Michael Schumacher o făcuse cadou familiei sale! De ce era atât de special modelul

Compus de Redacția STAR

Familia lui Michael Schumacher a decis să vândă mașina Ferrari primită cadoul de la fostul pilot de Formula 1. Fostul pilot neamț a cumpărat în 2005 un Ferrari F430 Spider care avea o plăcuță inscripționată cu semnătura lui, iar Michael Schumacher a decis să ofere bolidul cadou familiei sale.

După ce Michael Schumacher a suferit un accident grav în timp ce se afla la schi în decembrie 2013, familia fostului pilot de Formula 1 a decis să scoată la vânzare mașina primită cadou de la el.

Bolidul era echipat cu un V8 de 4,3 litri care livra 490 CP și avea o transmisie automată cu șase trepte cu palete uriașe în spatele volanului. Mașina era capabilă să treacă de la 0 la 100 în 4,1 secunde și atingea 311 km/h.

Bolidul scos la vânzare de familia lui Michael Schumacher avea doar 29.300 de kilometri la bord, iar prețul acestuia a crescut foarte mult după ce s-a aflat că a fost cumpărat de fostul mare pilot de Formula 1. Astfel, Gallery Aaldering a cerut 299.500 de euro pentru mașină, în timp ce un bolid asemănător, din același an, este vândut cu mai puțin de jumătate.

Pe 29 decembrie 2023 s-au împlinit 10 ani de la teribilul accident al lui Michael Schumacher. Fostul mare pilot de Formula 1 a suferit un accident grav în timp ce se afla la schi, iar de atunci a fost ținut departe de viața publică de către familia sa.

În timp ce se afla în stațiunea Meribel, în Franța, neamțul a lovit o piatră ascunsă în zăpadă, și-a pierdut controlul și s-a lovit violent de o altă piatră. A fost dus de urgență la spitalul din Grenoble cu elicopterul, acolo unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori.

Michael Schumacher a stat în comă până în iunie 2014, iar în septembrie a fost externat. În prezent se tratează la casa lui, iar doar câțiva apropiați îl pot vizita.

Fostul bucătar din F1, care a ajuns să lege o relație de amiciție cu Michael Schumacher, a dezvăluit informații neștiute până acum de către fanii germanului. Septuplul campion mondial de Formula 1 are în continuare mari probleme de sănătate, după ce în 2013 a suferit un grav accident de schi. El se află în îngrijirea familiei, soția sa fiind nevoită, din când în când, să vândă bunuri de lux pentru a-i putea asigura soțului său cele mai bune metode de recuperare.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu