LIFESTYLE

Hugh Jackman și fosta Deborra-Lee Furness se reîntâlnesc și împărtășesc o tragedie care le este aproape de inimă

Compus de Redacția STAR

Hugh Jackman și fosta sa soție, Deborra-Lee Furness, s-au alăturat recent în exprimarea durerii pentru decesul prietenului lor, bucătarul australian Bill Granger.

Bill, un renumit bucătar, restaurator și scriitor culinar, s-a stins din viață la vârsta de 54. Moartea sa a fost anunțată marți pe Instagram-ul său, dezvăluind că a murit liniștit în ziua de Crăciun într-un spital din Londra, înconjurat de soția sa Natalie Elliott și de cele trei fiice ale lor, Edie, Inès și Bunny. Cauza morții sale nu a fost dezvăluită.

Hugh și Deborra-Lee, care și-au anunțat separarea amiabilă în septembrie, au împărtășit un omagiu emoționant pe Instagram, exprimându-și devastarea în urma decesului lui Bill, scrie hellomagazine.

Ei au scris: „Suntem devastați să auzim vestea decesului lui Bill. Talentul său, bucuria lui de a trăi, modul în care aducea oamenii împreună și angajamentul său față de familie au fost inspiraționale. Ne va lipsi cel mai mult prietenia lui.”

„Dragostea noastră se îndreaptă către Natalie și cele 3 fiice incredibile ale lor, Edie, Ines și Bunny.” Ei au semnat postarea cu: „Odihnește-te în pace. Deb & Hugh”.

Bill Granger a fost un celebru bucătar autodidact, cunoscut pentru imperiul său culinar expansiv, cu 19 restaurante în întreaga lume.

A scris 14 cărți de bucate și a jucat în cinci emisiuni de televiziune difuzate în Australia și în Marea Britanie. A fost numit cu afecțiune „regele micului dejun” și i se atribuie popularizarea pâinii prăjite cu avocado în ultimii ani.

Se crede că prima apariție înregistrată a toastului de avocado într-un meniu a avut loc într-unul dintre restaurantele lui Granger în 1993.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu