STARNEWS

Chris Evans și Alba Baptista, văzuți pentru prima dată de când s-au căsătorit la o petrecere de Crăciun

Compus de Redacția STAR

Chris Evans și soția sa, Alba Baptista, au avut prima apariție publică împreună la petrecerea de Crăciun plină de vedete a lui Scarlett Johansson și Colin Jost, joi seară. „Păreau nedespărțiți, iar el părea un gentleman și foarte protector cu ea”, ne spune un spion despre tinerii căsătoriți.

Fotografii exclusive obținute de Page Six îi arată pe starul din „Captain America” și pe noua sa soție sosind la petrecerea la care au participat celebrități precum Lorne Michaels, Jon Hamm, Sarah Silverman, Alec Baldwin și soția sa, Hilaria.

„S-a agățat repede de mâna ei în momentul în care au plecat”.

Evans, în vârstă de 42 de ani, arăta șic în timp ce se îndrepta spre Flatiron Room, purtând un palton maro peste o pereche de pantaloni mov închis.

Baptista, în vârstă de 26 de ani, a intrat în spiritul sărbătorilor cu o rochie roșie lungă până la ceai pe care a acoperit-o cu un palton albastru marin și o eșarfă albă.

Cuplul s-a ținut de mână și avea zâmbetele lipite pe chipuri în timp ce se alătura unora dintre co-stelele sale din „Răzbunătorii” în cadrul seratei.

Vedeta din „Pain Hustlers” și Baptista s-au căsătorit în secret în cadrul unei ceremonii la domiciliu, la Boston, la începutul lunii septembrie, înconjurați de cei mai apropiați prieteni și familie.

Lista de invitați a inclus unele dintre co-stelele Marvel ale actorului, printre care Johansson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Jeremy Renner.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu