LIFESTYLE

Britney Spears și-a arătat sala de sport din casa pe care a incendiat-o din greșeală. IMAGINI

Compus de Redacția STAR

Britney Spears a împărtășit pe Instagram urmările incendiului pe care l-a provocat din greșeală în 2020 și care a făcut ca sala de sport de acasă să ardă complet. Aceasta a postat marți pe pagina sa de instagram o imagine cu echipamentul de gimnastică carbonizat din vila ei din Los Angeles.

„Reflectând în urmă, amintindu-mi când am dat foc sălii de sport în 2020”, a legendat ea instantaneul, împărtășit cu cei 42,7 milioane de urmăritori ai săi de pe platformă.

În imagine, sala de gimnastică, precum și echipamente precum haltere, kettlebells și greutăți, sunt văzute acoperite de praf după ce au fost arse.

La momentul respectiv, interpreta le-a spus fanilor că incendiul a fost un accident complet.

„Da …. I-am dat foc. Am trecut pe lângă ușa sălii de sport și flăcări, BOOM !!!!!!”, a spus ea în aprilie 2020.

„Prin harul lui Dumnezeu, alarma s-a declanșat după aceea și nimeni nu a fost rănit. Din nefericire, acum nu mai am decât două echipamente lol și o sală de gimnastică cu oglindă unilaterală!!!!!”

Ea a adăugat: „Dar putea fi mult mai rău, așa că sunt recunoscătoare. Oricum, îmi place mai mult să mă antrenez afară. !!!!”

De asemenea, ea a împărtășit un videoclip cu pagubele provocate de incendiu.

„Nu am mai fost aici de vreo șase luni pentru că mi-am ars sala de sport, din păcate. Aveam două lumânări și… da, un lucru a dus la altul și am dat foc la ea”.

Câștigătoarea premiului Grammy se menține în formă făcând exerciții acasă, iar recent și-a prezentat mișcările de dans și rutina de antrenament pe rețelele de socializare.

„Este extrem de important să-ți lași posteriorul să fie cunoscut în anumite situații !!!”, a legendat mămica a doi copii un video de pe Instagram Story în care apare dând din fund cu entuziasm în fața camerei.

„Ps fac prostii pentru că mă plictisesc ca naiba !!!!”, a adăugat ea.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu