LIFESTYLE

Dianna Rotaru a dezvăluit numele fetiței sale, dar și detalii despre prima perioadă în calitate de mămică

Compus de Redacția STAR

Laura-Emilia este numele fetiței interpreta de la noi și proaspătei mămici, Dianna Rotaru. Aceasta l-a anunțat în cadrul unei emisiuni de la postul de televizune Pro Tv. Numele a fost gândit de ambii părinți. Diana a zis că numele pe care l-a pus ea, Laura îl avea în gând încă de când avea zece ani, iar numele de Emilia este în cinstea mamei alesului inimii sale. În cadrul emisiunii, Dianna a povestit și despre rolul de mama și despre provocările cu care a venit la pachet.

Fiica Diannei Rotaru are deja două săptămâni. Interpreta a spus că simte un amalgam de emoții zilnic văzându-și fiica cum crește.

„Mă simt altfel, într-adevar. Multe emoții trăiesc în fiecare zi pentru că o văd crescând. Nu îmi vine sa cred. Obrăjorii sunt deja mai pufosi, degetuțele sunt mai lungi. Odată cu ea cresc și eu”, a spus aceasta.

Diana a mai vorbit și despre împlicarea partenerului de viață în procesul de creștere, spunând că își împart responsabilitățile.

„Ce ține de activitățile casnice, eu fac tura de noapte, el face tura de zi. El gătește foarte bine. Ne completăm. Nu m-am așteptat că este atât de simplu să crești un copil. Vorbim despre prezent. E destul de liniștită, cel puțin acum”.

Vedeta a împărtășit telespectatorilor și câteva dintre secretele care o ajută să revină cât mai repede în formă după naștere.

„Săptămâna asta am dormit pe burtă în fiecare noapte și deja am simțit că s-a dus, s-a intamplat ceva cu burta. Alăptez. Am ținut cont de recomandările doamnei Elena. E și o chestie individuală, toate sunt relative”.

Diana a mai povestit că nu au trecut-o pe alături nici stările mai puțin plăcute.

„Am plâns prima săptămână non-stop, mai ales că eram singură. El era plecat. Nu aveau nici-o forță nimeni asupra mea, eu eram în stările mele. Lacrimile mele puțini care le-au văzut. Nu înțelegeam ce se întamplă cu mine. Parcă eram fericită și totodată nefericită. Erau momente și elemente care mă depășeau”.

Diana Rotaru a devenit pentru prima dată mamă în data de 3 decembrie la vârsta de 42 de ani.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu