LIFESTYLE

„Primele două săptămâni au fost înspăimântătoare”. Valentina Naforniță a povestit despre rolul de mamă

Compus de Redacția STAR

Soprana Valentina Naforniță, de curând mamă a unui băiețel pe nume Leo a împărtășit urmaritorilor săi de pe instagram despre experiența sa. „Primele două săptămâni au fost înspăimântătoare”, a răspuns interpreta la una dintre întrebările despre maternitate care i-au fost acordate.

„Frică, durere, nesiguranță, anxietate și toate astea din cauza că nu trăisem o astfel de experiență. Acum am început să savurez chiar și nopțile nedormite. Totul pentru el”, a mai scris Valentina.

La o altă întrebare legată de rolul său de mamă, Naforniță a scris că provocările nu o sperie și asta pentru că de-a lungul vieții a avut multe.

„Toate rolurile pe care mi le-am dorit și care m-au crescut ca și artist sau personalitate au fost grele și m-au scos din zona de confort. Deci „challenge accepted””, a scris aceasata.

Valentina Naforniță a povestit și despre nașterea băiatului său, spunând că a fost una frumoasă, nu și recuperarea.

„Am avut o naștere ușoară datorită medicului dar și epiduralei pe care am primit-o după patru ore de contracții. Mai grea a fost recuperarea. Cel puțin primele 2 săptămâni au fost groaznice. Sunt multe detalii și multe de povestit. Prea multe”, a m[rturisit aceasta.

Nașterea și-a lăsat amprenta și pe capacitățile vocale ale interpretei, așa că revenirea pe scenă necesită un efort în plus.

„Trebuie întăriți în primul rând mușchii pelvieni. Exercițiile Kegel sunt alea care vin în ajutor. Apoi încet începi să cânți din nou, cu atenție fără a profita mult de culoarea nouă a vocii pe care ai putea să o ai. Totul ar trebui să fie treptat pentru a consolida un nou început care e de obicei fantastic”, a spus soprana.

De asemenea, interpreta a spus că susținerea, prezența și implicarea soțului său o face să nu dispară definitiv din lumea mondenă.

Leonard este primul copil al Valentinei Naforniță care a venit pe lume în data de 3 noiembrie.

Cristian Spătaru și Valentina Naforniță au devenit oficial soț și soție pe 26 iulie, la o lună de la logodnă. Pe 10 iunie, la împlinirea celor 36 de ani, interpreta a publicat imagini pe rețelele de socializare din care se observă că este însărcinată.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu