STARNEWS

CAUZA oficială a morții lui Matthew Perry a fost confirmată. „Efecte acute ale …”

Compus de Redacția STAR

Cauza oficială a morții lui Matthew Perry a fost confirmată. Starul din „Friends” a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, potrivit Biroului de medicină legală din Los Angeles County. Modul decesului a fost accidental.

Raportul autopsiei enumeră, de asemenea, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un opioid, ca fiind alte condiții care au contribuit la moartea sa.

Perry – care era curat de droguri de 19 luni – se afla sub „terapie de infuzie cu ketamină” în momentul decesului, potrivit raportului. Ultimul său tratament a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa.

Medicul legist notează, totuși, că timpul de înjumătățire al ketaminei este de numai trei-patru ore, astfel că drogul din organismul său nu ar fi putut proveni de la ultima perfuzie.

În acest moment, nu este clar cum a obținut Perry ketamina care a fost găsită în organismul său.

În timp ce la reședința sa au fost găsite mai multe medicamente cu prescripție medicală, la fața locului nu au fost găsite droguri sau accesorii pentru droguri.

Potrivit Pacific Neuroscience Institute, „terapia cu ketamină este utilizată pentru tratarea depresiei, anxietății, PTSD, stresului la sfârșitul vieții, durerii cronice, problemelor legate de droguri/alcool și multe altele”.

Regretatul actor a fost găsit mort în piscina sa din casa sa din Pacific Palisades, California, pe 28 octombrie. Avea 54 de ani.

Starul fusese deschis în legătură cu luptele sale cu dependența de droguri de-a lungul anilor, dar prietena de lungă durată și colega de platou din „Friends”, Jennifer Aniston, a insistat că era „foarte sănătos” în momentul morții sale șocante, scrie pagesix.

„Se lăsase de fumat. Se punea în formă. Era fericit – asta e tot ce știu”, a declarat recent o Aniston emoționată pentru Variety.

„Vreau ca oamenii să știe că era cu adevărat sănătos și că se însănătoșea”, a spus actrița, adăugând: „Chiar a avut parte de o situație dificilă. Îmi lipsește foarte mult”.

Într-un interviu acordat în 2002 ziarului New York Times, actorul a dezvăluit că teama de moarte l-a determinat să se dezintoxice.

„Nu am devenit treaz pentru că așa am simțit”, a spus Perry. „Am devenit treaz pentru că îmi era teamă că voi muri a doua zi”.

Starul din „Whole Nine Yards” a fost văzut ultima dată cu șase zile înainte de a muri, în timp ce ieșea cu un prieten în Los Angeles. El a fost fotografiat cu un aer casual și relaxat în fața localului de hamburgeri Apple Pan.

În ultima sa postare pe Instagram, care a fost încărcată pe 23 octombrie, Perry a împărtășit o fotografie stranie cu el însuși lenevind în același jacuzzi în care a fost găsit ulterior fără suflare.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu