LIFESTYLE

Shakira, zgârcită cu angajații săi! Fostul șofer al artistei face dezvăluiri șocante: „Plătești din propriul buzunar”

Compus de Redacția STAR

După scandalul despărțirii de Gerard Pique, Shakira s-a bucurat de susținerea fanilor de pretutindeni, însă unele persoane care au avut contact cu ea de-a lungul vremii nu au compătimit-o deloc. Ba din contră! Iată ce a putut spune un fost angajat al artistei!

Fostul șofer al Shakirei a povestit recent, pentru presa din Spania, că artista nu este deloc o persoană bună în realitate, fiind chiar extrem de dificil să o ai ca șefă.

Despărțirea cu scandal de Gerard Pique și vestea că a fost înșelată de acesta nu i-a adus Shakirei decât și mai multă apreciere. Toată lumea și-a arătat compasiunea față de ea și a susținut-o, însă foștii săi angajați nu au vârsat nicio lacrimă. Motivul? Se pare că ar fi fost un șef foarte zgârcit!

Fostul șofer al cântăreței a spus, de curând, că nu avea un salariu convenabil atunci când lucra pentru ea și, mai mult decât atât, plătea din propriul său buzunar pentru mofturile ei, iar banii nu îi erau returnați niciodată.

„Nu aveam salarii mari. Nu dau bacșiș. Îți cer comenzi, pe care le plătești din propriul buzunar, iar apoi te trezești practic să-i implori să returneze suma pe care ai avansat-o din buzunar pentru mofturile lor”, a spus fostul șofer al artistei, potrivit AS.ro, citat de perfecte.ro.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu