STARNEWS

Motivele de separare a lui Jackman și Deborra-Lee Furness după 27 de ani de căsnicie

Compus de Redacția STAR

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, au decis să se despartă după 27 de ani, împărtășind o declarație cu PEOPLE în care se spune că este singurul mesaj public pe care oricare dintre ei îl va da în legătură cu destrămarea căsniciei lor.

„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări creșterea individuală”, a scris cuplul.

Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează această tranziție în toate viețile noastre.”

În timp ce cuplul a spus că nu va vorbi despre despărțire mai mult decât această declarație, Daily Mail a relatat că relația a fost tensionată încă de la vârful pandemiei Covid-19.

„Ei sunt legați pentru totdeauna, împreună pentru totdeauna cu copiii pe care îi au, dar după ultimii ani, dragostea pe care o aveau unul pentru celălalt s-a transformat mai mult într-o prietenie care s-a rupt în timpul Covid, deoarece închiderea nu le-a ajutat deloc căsnicia și a pus cu adevărat presiune pe relația lor”, a declarat o sursă pentru publicație.

Dar nu a fost vorba doar de pandemie, ci și de întreruperea activității la Hollywood, ca urmare a grevei Sindicatului actorilor și a Sindicatului scriitorilor din America, care a adăugat un plus de tensiune.

„Grevele nu au ajutat deloc”, a declarat sursa. „I-a adus în aceeași situație ca și pe Covidiu, în care au ajuns să dea cu piciorul la cauciucuri, iar Hugh a constatat că totul nu mai are aceeași magie ca altădată.”

Întotdeauna este greu să evaluezi cât de mult știu cu adevărat aceste „surse” despre o relație în care nu sunt ei înșiși, dar Daily Mail a adăugat că un reprezentant al lui Jackman a confirmat că Covid și grevele de la Hollywood au fost factori în ceea ce nu a mers bine între el și soția sa, scrie katiecouric.

Cuplul Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-a intersectat pentru prima dată în timp ce filmau serialul australian Corelli, în 1995. Furness a fost vedeta serialului, interpretând rolul unui psiholog din închisoare, iar Jackman a vorbit despre electricitatea primei lor interacțiuni.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu