STARNEWS

Rapperul american Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu noi acuzații de abuz sexual

Compus de Redacția STAR

Celebrul rapper și producător american Sean Combs, cunoscut sub numele de Puff Daddy sau Diddy, se confruntă cu al patrulea proces pentru abuz sexual din ultimele săptămâni. O femeie sub pseudonimul Jane Doe l-a acuzat pe Combs că a participat la un viol în grup împotriva sa în 2003, când avea 17 ani. Combs neagă acuzațiile și spune că acestea caută „bani rapizi”.

În procesul său, femeia spune că l-a întâlnit pe Harve Pierre, pe atunci președinte al casei de discuri Bad Boy Entertainment a lui Combs, la un salon din Detroit, când era în clasa a 11-a de liceu.

Potrivit acesteia, Pierre a dus-o cu un avion privat la New York pentru a se întâlni cu Combs, pe atunci în vârstă de 34 de ani, la un studio de înregistrări. Odată ajunsă acolo, ea susține că i s-au administrat droguri și alcool până când a devenit incapabilă să se împotrivească unui act sexual. Apoi, Combs, Pierre și un al treilea bărbat pe care nu-l cunoștea ar fi violat-o pe rând.

Procesul, intentat la tribunalul federal din Manhattan, include fotografii ca dovadă a acuzațiilor sale care, potrivit reclamantei, au fost făcute în noaptea respectivă la Daddy’s House Recording Studio. Una dintre ele o arată pe femeie stând în poala lui Combs.

Potrivit plângerii, reclamanta a suferit de atunci „o traumă emoțională extremă care a avut un impact asupra aproape tuturor aspectelor vieții sale și a relațiilor personale”.

Sean Combs a mai primit alte trei plângeri similare în ultimele săptămâni. La 16 noiembrie, fosta sa iubită și cântăreață Cassie Ventura a depus o plângere în care îl acuză că a supus-o la abuzuri fizice, trafic sexual și viol pe parcursul unui deceniu. Cazul a fost soluționat pe cale amiabilă în ziua următoare, în mod confidențial.

O săptămână mai târziu, alte două femei au intentat procese suplimentare împotriva lui Combs, acuzându-l, de asemenea, de violență fizică și sexuală.

Ultima acuzatoare a lui Combs spune că a ales să iasă în față după ce a citit relatările din presă despre primul dintre aceste procese. Rapperul neagă toate acuzațiile.

Sean Combs a postat miercuri o declarație pe contul său de Instagram în care neagă acuzațiile care i se aduc.

„În ultimele două săptămâni, am stat în tăcere și am privit cum oamenii încearcă să-mi asasineze caracterul”, a scris el. „Permiteți-mi să fiu absolut clar: nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare care sunt acuzate”.

Rapperul susține că reclamanții săi sunt doar „urmăresc să obțină bani ușori”.

Aceste procese s-au numărat printre cele peste 3.700 de cereri depuse în temeiul Legii supraviețuitorilor adulți din New York, care a suspendat temporar anumite termene legale pentru a oferi victimelor agresiunilor sexuale o ultimă șansă de a da în judecată pentru abuzuri care au avut loc cu ani sau chiar decenii în urmă.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu