STARNEWS

Selena Gomez APĂRĂ relația sa cu Benny Blanco și dă replici dure haterilor

Compus de Redacția STAR

Selena Gomez se ia la trântă cu cei care cred că relația ei cu Benny Blanco nu este cea mai bună, apărându-și bărbatul și statutul lor. Cântăreața a răspuns oamenilor de pe internet despre relația ei cu producătorul muzical și a declarat: „El este absolut totul în inima mea”.

Ea nu s-a oprit aici. Selena și-a făcut timp pentru a răspunde la comentariile mai puțin pozitive ale oamenilor despre alegerea ei de a se întâlni – spunând că el este „cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată” și adaugă că este „mai bun decât oricine altcineva cu care am fost vreodată”.

Selena a ripostat la un alt hater cu: „Nu voi permite niciodată ca vorbele tale să-mi ghideze viața …. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită formă a mea, atunci nu mai fi deloc în viața [mea]”, citează TMZ.

Deși majoritatea mesajelor au fost șterse între timp, oamenii susțineau că Benny a fost o retrogradare în ceea ce privește partener de viață pentru Selena. Anterios aceasta a fost asociată cu tipi precum Justin Bieber, Taylor Lautner și Nick Jonas.

În ceea ce privește relațiile sale anterioare, Selena a spus pur și simplu unui comentator: „Nu voi mai fi cu un f***boy niciodată”.

Ea nu a precizat la cine se referea cu această remarcă.

Ea a împărtășit câteva poze online cu ea și Benny împreună de când a confirmat relația și este evident că nu va lăsa ca un pic de discuție troll să le oprească romantismul în devenire.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu