LIFESTYLE

Persoana ANULUI, Taylor Swift

Compus de Redacția STAR

Fenomenul global a electrizat stadioanele și a dominat topurile. După cel mai important an al ei, prietenii spun că este încă „la început”. Taylor Swift este în vârful lumii și mai stăpână pe sine decât oricând, în timp ce încheie cel mai important an al său de până acum – motiv pentru care se află pe coperta ediției 2023 a revistei PEOPLE’s Most Intriguing People of the Year.

Turneul său Eras Tour, un spectacol de 3,5 ore, care se inspiră din cele 10 albume ale sale și care a dat naștere unui film de concert care a făcut istorie, care a dus-o pe Swift la statutul de miliardar, potrivit Forbes în octombrie.

Reînregistrările primelor sale albume au făcut chiar ca discurile de vinil să devină populare în rândul generației Z: 1989 (Taylor’s Version) a doborât recordul pentru cea mai mare săptămână de vânzări de viniluri din toate timpurile în octombrie, cu cel puțin 580.000 de exemplare vândute.

Iar câștigătoarea a 12 premii Grammy rămâne o forță în cultura pop, definind obiectivele de prietenie cu grupul ei strâns de prietene și provocând Taylor-mania în NFL pe fondul noii sale idile cu fundașul de la Kansas City Chiefs, Travis Kelce.

„După 17 ani în care a trăit în lumina reflectoarelor, „știe când, unde și cum să își promoveze munca, dar știe și când, unde și cum să fie normală și să fie un om care își trăiește viața”, spune Tim McGraw despre Swift, în vârstă de 33 de ani. „Cred că a navigat cu brio pe această linie”.

Crescută la o fermă de pomi de Crăciun în apropiere de Wyomissing, Pennsylvania, de părinții ei Scott, pe atunci broker de acțiuni, și Andrea, fost director de marketing, Swift s-a mutat cu familia ei la 14 ani în zona Nashville pentru a-și urma visele muzicale.

„Ea nu se oprește niciodată din scris cântece”, spune solistul trupei The National, Aaron Dessner, în vârstă de 47 de ani, care a început să lucreze cu vedeta la proiectele sale pandemice din 2020, Folklore și Evermore.

„Am petrecut mult timp cu ea și nu am văzut niciodată pe nimeni să o aștepte. Când am stat la ea acasă, Taylor însăși gătea tuturor micul dejun și cina. Este în mod legitim doar o persoană foarte cu picioarele pe pământ și foarte muncitoare”, scrie people.

În ultimii trei ani, Swift a lovit cu ciocanul în plafonul de sticlă, spulberând așteptările – și deschizând calea pentru următoarea generație de artiste, scrie aceeași publicație.

„Încă de când eram mică, am admirat cu adevărat cât de neînfricată și cât de inteligentă este ea. Ca artistă, mă uit la modul în care reușește să se conecteze cu fiecare persoană din mulțime, ca și cum le-ar cânta personal”, spune Sabrina Carpenter, 24 de ani, care a deschis turneul Eras Tour. „Ea dă un ton atât de frumos și acesta este motivul pentru care spectacolele sunt atât de magice precum sunt. Și în afara scenei este în continuare un superstar, dar este un superstar care se pricepe foarte bine la gătit.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu