STARNEWS

Rarele selfie-uri de familie ale lui Sarah Jessica Parker îi fac pe fani să spună același lucru

Compus de Redacția STAR

Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick și-au încântat fanii cu o incursiune rară în viața lor de familie în timpul sărbătorii de Ziua Recunoștinței. Actrița din „Sex and the City” și soțul ei actor au fost surprinși într-o fermecătoare fotografie de familie, radiind de fericire alături de cei trei copii ai lor.

Imaginea emoționant a fost distribuit pe Instagram de fiul lor, James, în vârstă de 21 de ani, care a scris în legendă „Noroc, California”.

În selfie-ul intim, James este văzut ținând confortabil telefonul în timp ce este cuibărit în pat alături de mama sa, Sarah, în vârstă de 58 de ani, și de surorile sale gemene de 14 ani, Marion și Tabitha.

La celălalt capăt al patului, Matthew, în vârstă de 61 de ani, completează portretul de familie cu un zâmbet radiant, îmbrăcat într-o cămașă cu dungi și ochelari, scrie hellomagazine.

Fotografia, o apariție rară pentru familia de obicei privată, a stârnit rapid admirația celor care îl urmăresc pe James pe rețelele de socializare.

Un utilizator a exprimat sentimentul multora, subliniind bucuria unei mame care își are toți copiii împreună, în timp ce un altul a descris imaginea ca fiind „atât de grozavă”.

Sarah și Matthew, un cuplu celebru la Hollywood, sunt căsătoriți din mai 1997. Familia lor a început cu nașterea lui James în 2002, urmată de sosirea lui Marion și Tabitha prin intermediul unei mame surogat în 2009.

De-a lungul anilor, copiii Parker-Broderick au intrat ocazional în lumina reflectoarelor, alăturându-se părinților lor celebri la anumite evenimente pe covorul roșu.

Cel mai recent, James a fost văzut însoțindu-și părinții la premiera filmului „No Hard Feelings” în luna iunie, arătând natura foarte unită a acestei familii ilustre.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu