FILME

Mărturisirile lui Mads Mikkelsen. De ce îl preferă Hollywoodul în locul răufăcătorilor?

Compus de Redacția STAR

Actorul danez Mads Mikkelsen, cunoscut pentru rolurile sale proeminente de răufăcător în filmele hollywoodiene și-a exprimat părerea cu privire la preferința regizorilor de film de a-l desemna pentru astfel de roluri. Potrivit acestuia, motivul constă în accentul său unic, care face ca personajele sale să fie mai misterioase și mai atrăgătoare pentru public.

„Accentul meu ciudat este ceea ce mă face atractiv pentru rolurile de răufăcător. Cumva au fost germani, englezi, ruși și, dintr-o dată, fani ai dicției daneze”, a comentat Mikkelsen.

El a subliniat, de asemenea, diferențele dintre personajele sale din universul cinematografic Marvel și seria de filme James Bond. Actorul a exprimat preferința publicului danez pentru personaje complexe, cu multe fațete, în opoziție cu o divizare clară în „buni” și „răi”.

În același timp, Mikkelsen și-a exprimat interesul pentru alte genuri și provocări de roluri. El a recunoscut că i-ar plăcea să se încerce în genul filmelor cu zombi, preferând interpretările clasice lente și fără viață ale strigoilor în locul versiunilor moderne rapide care nu îl entuziasmează, scrie filmix.

Mikkelsen a devenit cunoscut pe plan internațional pentru rolul lui Tristan din producția lui Jerry Bruckheimer, King Arthur, însă este cunoscut mai ales pentru rolul antagonistului Le Chiffre în cel de-al 21-lea film cu James Bond, Casino Royale.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu