STARNEWS

Leonardo DiCaprio aruncă o veste bombă despre viitorul său – la doar câteva săptămâni după ce a împlinit 49 de ani

Compus de Redacția STAR

Leonard DiCaprio a fost o figură a Hollywood-ului timp de zeci de ani și a jucat în numeroase filme de succes – dar timpul său pe marele ecran s-ar putea să se încheie în curând. În vârstă de 49 de ani, DiCaprio a lăsat să cadă un indiciu uriaș că are de gând să se retragă înainte de împlinirea vârstei de 50 de ani, pe 11 noiembrie 2024, în timpul unei avanpremiere pentru interviul acordat marți la Good Morning America.

Actorul din ‘Killers of the Flower Moon’ s-a așezat alături de colega sa de platou, Lily Gladstone, în vârstă de 37 de ani, pentru o discuție cu Chris Connelly, care l-a întrebat ce speră să realizeze înainte de a atinge anul viitor 50 de ani.

„Știți ceva? Doar încă un film”, a împărtășit Leo, înainte de a sublinia din nou: „Încă un film”.

Leo a atras un mare succes la Oscar pentru interpretarea sa în acest film, care reprezintă cea de-a șasea colaborare cu regizorul Martin Scorsese. Filmul se bazează pe crimele reale comise în Națiunea Osage de membrii Osage în Oklahoma anilor 1920.

Se pare că Leo s-ar putea să se fi răzgândit în privința retragerii din actorie, deoarece, în 2019, și-a exprimat dorința de a rămâne în industria cinematografică pentru „atâta timp cât mă vor avea”.

Vorbind la premiera din Los Angeles a filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino, starul din „Titanic” a spus atunci când a fost întrebat despre viitorul său: „Adică, presupun că la un moment dat s-ar putea să mă retrag”, scrie hellomagazine.

El a continuat: „Dar întotdeauna am privit acest lucru ca pe cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut cineva vreodată. Mă simt ca și cum aș fi câștigat la loto, așa că voi continua atât timp cât mă vor primi.”

Leo a adăugat: „Știu că există fluxuri și refluxuri în cariera fiecăruia. Uneori ești puțin mai fierbinte, alteori nu. Uneori poate că nu ești deloc în vogă, dar dacă îți place ceea ce faci, trebuie să continui să faci asta.”

În timp ce potențiala sa retragere este la doar 12 luni distanță, fanii săi au încă o mulțime de filme cu Leo de așteptat, deoarece, pe lângă cea mai recentă lansare a sa, „Killers of the Flower Moon”, mai are și alte câteva proiecte în pre-producție.

Unul dintre acestea este ‘The Wager’, bazat pe romanul The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder, de David Grann, care a scris și cartea pe care se bazează ‘Killers of the Flower Moon’.

Un altul este un film biografic despre președintele Theodore Roosevelt, intitulat ‘Roosevelt’. De asemenea, starul din ‘Inception’ ar urma să îl interpreteze pe liderul cultului Jim Jones într-un film bazat pe cartea autorului Jeff Guinn ‘The Road to Jonestown’: Jim Jones and Peoples Temple’.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu