LIFESTYLE

Matt Leblanc îi afuce un omagiu emoționant colegului de platou din „FRIENDS”, Matthew Perry

Compus de Redacția STAR

Matt LeBlanc a împărtășit primul său omagiu personal cu privire la moartea colegului său de platou de un deceniu, Matthew Perry. Acesta a publica un mesaj emoționant pe pagina sa de instagram. Mesajul a fost însoțit de mai multe poze în care apar cei doi în timpul filmărilor. LeBlanc și Perry i-au interpretat pe Joey și Chandler în serialul „Friends”, una dintre cele mai emblematice prietenii din televiziune, care a durat 10 sezoane.

Ultima imagine pare a fi o fotografie din culisele uneia dintre înregistrările live, care îi arată pe toți membrii principali ai distribuției înghesuiți într-un grup, cu brațele în jurul lor. „Matthew, îți spun la revedere cu inima strânsă. Momentele pe care le-am petrecut împreună sunt, sincer, printre cele mai frumoase din viața mea”, se arată în legenda lui LeBlanc.

„A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată. Întinde-ți aripile și zboară frate, ești în sfârșit liber. Cu multă dragoste.” LeBlanc a încheiat postarea cu o glumă, așa cum era de așteptat. „Și cred că păstrezi cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi”.

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din sitcomul de succes „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles în data de 28 octombrie curent.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu