STARNEWS

Nicki Minaj: Căsnicia cu Kenneth Petty „a devenit dificilă” după nașterea fiului său

Compus de Redacția STAR

Nicki Minaj recunoaște că mariajul ei cu Kenneth Petty „a devenit dificil” după nașterea fiului lor. Rapperița din „Barbie World” – care și-a întâmpinat băiețelul în septembrie 2020, în timpul pandemiei COVID-19 – a declarat într-un nou interviu că ea și soțul ei au navigat în etapa de bebeluș a fiului lor fără niciun ajutor, în afară de câteva vizite ale unui bunic.

„Nu voi minți, lucrurile au devenit dificile între noi”, a declarat ea pentru Vogue în coperta din decembrie 2023, publicată joi. „Din cauza istoriei noastre, cred că știam că vom trece peste asta. Dar nu există așa ceva ca încrederea în părinți”.

Ea a adăugat: „Mi-aș fi dorit ca cineva să-mi fi spus – deși sunt sigură că nu aș fi fost capabilă să înțeleg – că există un nivel de anxietate și crezi că va dispărea, dar de fapt devine și mai înfricoșător, scrie pagesix.

„Atât de des te gândești: nu știu cum să fac asta!”

Minaj, al cărei nume real este Onika Tanya Mara, și Petty s-au cunoscut în anii ’90, în timp ce frecventau același liceu din New York.

Au pierdut legătura ani de zile înainte de a se reîntâlni la sfârșitul anului 2018. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2019.

Rapperița, în vârstă de 40 de ani, a anunțat pe Instagram, în iulie 2020, că ea și Petty, în vârstă de 45 de ani, așteaptă primul lor copil.

Cei doi nu au dezvăluit numele fiului lor, acum în vârstă de 3 ani, referindu-se în mod public doar la el ca „Papa Bear”.

În același articol din Vogue, Minaj a vorbit despre alegerile parentale pe care ea și Petty le-au făcut pentru fiul lor, inclusiv faptul că nu îi permite să mănânce dulciuri sau să bea suc „din cauza unor boli precum diabetul care există în comunitatea noastră”.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu