STARNEWS

Kim Kardashian dezvăluie un tatuaj secret care are legătură cu Pete Davidson. Un loc neașteptat

Compus de Redacția STAR

Pete Davidson a schimbat-o pe Kim Kardashian în mai multe aspecte. Fondatoarea Skims a dezvăluit în episodul de joi al emisiunii „The Kardashians” că și-a făcut un tatuaj secretac în seara în care a prezentat „Saturday Night Live”, în octombrie 2021, după ce l-a ținut ascuns de fani timp de doi ani.

Se pare că echipa vedetei de reality-show – printre care se numără sora Khloé Kardashian, La La La Anthony, Tracy Romulus, Stephanie Shepherd și Allison Statter – a convins-o să facă în cele din urmă pasul cel mare la ora 4:30 dimineața, după ce a împărtășit primul sărut cu viitorul iubit Davidson.

În ciuda faptului că a declarat cândva că nu ar fi „pus niciodată un autocolant pe un Bentley”, mama a patru copii și-a arătat un tatuaj cu simbolul infinitului în interiorul buzei inferioare în cadrul reality show-ului ei, scrie pagesix.

„În noaptea în care am prezentat „SNL”, eu și toți prietenii mei ne-am făcut tatuaje asortate și toată lumea și-a făcut tatuaje pe mâini, iar eu am zis: „Nu există nicio șansă să îmi fac un tatuaj””, a spus ea în fața camerei.

În timp ce și-a schimbat în mod clar părerea despre tatuaj, ea a ales un loc pentru desen care l-a ținut ascuns – până acum.

A fost făcută publică o înregistrare video de acasă a experienței în care ea vorbește despre proces. „Asta nu e nimic”, a glumit ea despre durere, arătând un deget mijlociu către cameră în timp ce celebrul artist tatuator JonBoy își făcea magia.

„În sfârșit, am pus un autocolant de protecție pe un Bentley”, a glumit ea.

„Nimeni nu știe, nimeni nu-l vede”, a continuat Kardashian. „Am uitat [de el], dar din când în când îmi folosesc ața dentară și văd negru și mă întreb: „Ce e negrul ăsta în gura mea?!”.”

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu