FILME

Thriller-ul „FALL” devine trilogie. Studioul de film a confirmat continuarea peliculei

Compus de Redacția STAR

Fanii thriller-ului „Fall” așteaptă cu nerăbdare continuarea acestei povești captivante. Vestea bună este că Lionsgate și Capstone Studios au anunțat că filmul original „Fall” va primi două continuări, transformându-se astfel într-o trilogie epică.

Co-scenaristul și regizorul filmului original, Scott Mann, va fi puternic implicat în producția continuărilor, fiind producător executiv, precum și scenarist și regizor al celui de-al treilea episod. Această mutare subliniază importanța păstrării spiritului și stilului originalului în noile filme. Echipa de producție a „Fall 2” este pregătită să înceapă filmările în iunie 2024.

În „Fall 2” și „Fall 3”, spectatorii sunt așteptați să se reîntâlnească cu personajele lor preferate din prima parte și bineînțeles, cu elemente noi și interesante ale intrigii.

Filmul original spune povestea a două prietene bune care se trezesc prinse în vârful unui turn de radio abandonat, înalt de 600 de metri. Ele se confruntă cu o serie de provocări, inclusiv condiții extreme și lipsa proviziilor și sunt nevoite să își folosească abilitățile de alpinism pentru a supraviețui, scrie filmix.ac.

„Fall” a impresionat publicul și a fost un succes comercial, aducând încasări de peste 20 de milioane de dolari cu un buget de doar trei milioane de dolari. De asemenea, filmul a fost nominalizat la premiul Cocoșul de Aur, echivalentul chinezesc al premiilor Oscar, la categoria „Cel mai bun film străin”. Probabil că secvențele ne vor surprinde și mai mult și vor stabili această franciză ca fiind un succes.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu